noodles volos banner

Ανέλπιστη νίκη για το Ιράν με αυτογκόλ στις καθυστερήσεις

Το Ιράν των Μασούντ, Χατζισαφί και Καρίμ «ξέρανε» τους Μαροκινούς και με το αυτογκόλ του Μπουχαντούζ στο 95’ έφτασε σε ένα ανέλπιστο τρίποντο με 1-0, μπαίνοντας για τα καλά στο κυνήγι της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Κάκιστο το θέαμα στο παιχνίδι ειδικά στο δεύτερο μέρος (στο πρώτο οι δύο ομάδες είχαν από δύο πολύ καλές στιγμές) με την ισοπαλία να μοιάζει το δικαιότερο αποτέλεσμα. Ωστόσο η σέντρα του Χατζισαφί στην τελευταία φάση του ματς και κακός υπολογισμός του Μπουχαντούζ έκρινε το αποτέλεσμα και χάρισε τη νίκη στο συγκρότημα του Κάρλος Κεϊρόζ.

Να σημειωθεί ότι βασικοί αγωνίστηκαν και οι τρεις «Έλληνες» του Ιράν, με τον Μασούντ να αντικαθίσταται στο 67’. Το Μαρόκο έχει πλέον ελάχιστες ελπίδες για πρόκριση, καθώς πλέον κυνηγά δύο μεγάλα αποτελέσματα κόντρα στα φαβορί του ομίλου, Πορτογαλία και Ισπανία.

Όσο το ματς πήγαινε προς το τέλος, όλα έδειχναν πως η μπίλια θα κάτσει στο… μηδέν και μόνο κάποιο απρόοπτο θα άλλαζε τις ισορροπίες στο ματς. Και έτσι και έγινε, μια και στο 95’ μετά από εκτέλεση φάουλ του Χατζισαφί από τα αριστερά της περιοχής των Μαροκινών, ο Μπουχαντούζ έκανε τραγικό υπολογισμό και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, δίνοντας το προβάδισμα (1-0) και επί της ουσίας τη νίκη στο Ιράν.

Το τελικό σφύριγμα του Τσακίρ έδωσε το έναυσμα προκειμένου να αρχίσουν οι ξέφρενοι ιρανικοί πανηγυρισμοί, οι οποίοι από το πουθενά βρέθηκαν με τρεις πόντους στο σακούλι τους και πλέον μπορούν να ονειρεύονται ακόμα και την πρόκριση στην φάση των νοκ άουτ.

 Μαρόκο (Ρενάρ): Ελ Κατζουί, Χακιμί, Μπενατιά, Σαΐς, Ζιγές, Ελ Αχμαντί, Μπελχαντά, Μπουσουφά, Νορντίν Αμραμπάτ (76' λ.τ. Σοφιάν Αμραμπάτ), Χαρίτ (82' Ντα Κόστα), Ελ Κααμπί (77' Μπουχαντούζ).

Ιράν (Κεϊρόζ): Μπεϊρανβάντ, Χατζισαφί, Σεσμί, Μασούντ (68' Ταρεμί), Πουραλιγκαντζί, Εμπραχιμί (79' Μονταζερί), Ανσαριφάρντ, Αμίρι, Τζαχανμπάχς (84' λ.τ. Γκόντος), Αζμούν, Ρεζαεΐ

 

Last modified onSaturday, 16 June 2018 00:12