noodles volos banner

Με στόχο την παραμονή ξεκίνησε ο Αίας Σούρπης

Πρώτη προπόνηση χθες για τον Αίαντα Σούρπης, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να θέτουν ως στόχο της ομάδας την παραμονή της στην πρώτη τοπική κατηγορία για ακόμα μία χρονιά.

Η πρώτη αυτή συγκέντρωση για τους κιτρινόμαυρους πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Σούρπης και περιελάμβανε τον καθιερωμένο αγιασμό, ομιλία του προέδρου, Χρήστου Κωστούλα, στους ποδοσφαιριστές και προπόνηση, υπό τις οδηγίες του προπονητή, Κώστα Στέκα.

Στο πρόγραμμα συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι ποδοσφαιριστές του συλλόγου, πλην του Λαγού και του Γρούνα, που απουσίαζαν λόγω διακοπών και επαγγελματικών υποχρεώσεων, αντίστοιχα.

Αναλυτικά, σε αυτήν την πρώτη προπόνηση παρευρέθησαν οι εξής ποδοσφαιριστές: Μπούρας, Χρηστέλος, Παπανικολόπουλος, Μπιρτσάι, Καλοδήμος, Κωστούλας Θ., Κωστούλας, Κατσαβριάς Θ., Γουργιώτης, Χειλάς, Χασάπης, Τάτσης, Κοντοβάς, Κουτσούμπας, Γαρυφάλλου, Κατσαβριάς.

Παράλληλα, το παρών έδωσαν και ορισμένοι νεαροί ποδοσφαιριστές από τις Ακαδημίες του συλλόγου, οι οποίοι ενδέχεται να βρίσκονται στο δυναμικό της νέας σεζόν.

Οι ιθύνοντες της ομάδας μοιάζουν “προσγειωμένοι”, παρά την ποιότητα του ρόστερ, και θέτουν και φέτος ως στόχο την παραμονή στην κατηγορία, σε συνδυασμό με το καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Η προετοιμασία του Αίαντα θα συνεχιστεί στο γήπεδο της Σούρπης, με το πρώτο φιλικό παιχνίδι του να έρχεται το επόμενο Σάββατο (27/8), με αντίπαλο τους Μυρμιδόνες Πλατάνου.

Last modified onThursday, 18 August 2016 21:35