noodles volos banner

Κάτι αλλάζει στην ποδοσφαιρική Σκιάθο...

Με νέα διοίκηση, φιλόδοξο προπονητικό τιμ και ντόπιους ποδοσφαιριστές θα πορευθεί τη νέα σεζόν στην Α' ΕΠΣΘ η ομάδα της Σκιάθου, με βραχυπρόθεσμο στόχο την παραμονή στην κατηγορία και πλάνο... πενταετίας.

Συνεχίζεται για όγδοη μέρα η προετοιμασία της Σκιάθου, ενόψει της νέας σεζόν, με τον σύλλογο να παρουσιάζει πολλές αλλαγές σε πρόσωπα και νοοτροπία. Πέρα από τη νέα διοίκηση, η οποία ενδέχεται να παρουσιαστεί την επόμενη εβδομάδα και επικεφαλής θα είναι ο Γιώργος Μητζέλος, το νέο τεχνικό τιμ, το οποίο απαρτίζεται από τους Δημήτρη Ζιώγα και Βασίλη Μυγδαλάκη οργανώνουν την ομάδα τους, με γνώμονα την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου του νησιού.

Συγκεκριμένα, το ρόστερ απαρτίζεται αποκλειστικά από ποδοσφαιριστές του νησιού, διατηρώντας παράλληλα τον κορμό της περασμένης σεζόν. Από την ομάδα αποχώρησε μόνο ο Καμπουρέλης, με τους ιθύνοντες της να μη σκέφτονται την απόκτηση ποδοσφαιριστών εκτός Σκιάθου, πλην 2-3 ποδοσφαιριστών εκτός νομού, οι οποίοι θα είναι νεαρής ηλικίας.

Με βάση το γεγονός που περιγράφεται παραπάνω, ο Δ. Ζιώγας θέτει ως προτεραιότητα τη βελτίωση του επιπέδου στο ποδόσφαιρο της περιοχής, στρέφοντας παράλληλα τους νέους της Σκιάθου προς αυτό. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως οι Ακαδημίες του συλλόγου μετρούν πάνω από 120 παιδιά.

Στο σήμερα, πάντως, η προετοιμασία των “νησιωτών” συνεχίζεται με εντατικές μονές προπονήσεις, με την ανταπόκριση των ποδοσφαιριστών να είναι μεγάλη. Ο Δημήτρης Ζιώγας, που αναλαμβάνει για πρώτη φορά στην καριέρα του χρέη πρώτου προπονητή, ύστερα από μία ποδοσφαιρική καριέρα περίπου 25 ετών, δίνει έμφαση στη φυσική κατάσταση των παικτών του, με τα φιλικά παιχνίδια και το “χτίσιμο” του αγωνιστικού προφίλ να ξεκινούν από την τρίτη εβδομάδα της προετοιμασίας κι έπειτα.

Στόχος για τη φετινή σεζόν αποτελεί η όσο το δυνατόν γρηγορότερη παραμονή, σε συνδυασμό με το καλό και γρήγορο ποδόσφαιρο που μπορεί να παίξει η ομάδα.

 



Last modified onThursday, 18 August 2016 21:48