noodles volos banner

Άνθιμος Γαζής-Ιάσων 0-0

Πρώτη ισοπαλία στο πρωτάθλημα για τον Άνθιμο Γαζή. Το σύνολο του Παναγιώτη Κουρούπη έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο με παίκτη παραπάνω αλλά “κόλλησε” επιθετικά κόντρα στο μαχητικό Ιάσονα που δεν αρκέστηκε στην ισοπαλία και φάνηκε απειλητικός. Στο 37' η αποβολή με τον Μασούρα να δέχεται δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία προς το διαιτητή. Ο Δανιλόπουλος είχε δύο φάσεις σε κάθε ημίχρονο για τους γηπεδούχους, οι Δημόπουλος, Τσιτσιρίκης επίσης στην επανάληψη, ενώ για τον Ιάσονα, σουτ του Δημόπουλου απέκρουσε ο Γκούρης στο 60', λίγο μετά γκολ του Καλογριά ακυρώθηκε για οφσάιντ με τους ανθρώπους του Ιάσονα να υποστηρίζουν πως η απόφαση ήταν λανθασμένη, σουτ του Ζάχου πέρασε παράλληλα με το τέρμα στο 66' και λίγο πριν τη λήξη, ωραία προσπάθεια του Κάβουρα που ξεκίνησε από το κέντρο, ολοκληρώθηκε με σουτ δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Συνθέσεις:
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Δρακονταΐδης, Κωστάκης, Μυλωνάς, Περατζάκης, Σιδηρόπουλος (46' Παρασκευάς), Δημόπουλος (67' Τσιτσιρίκης), Αγγέλης (70' Θεοδώρου), Δανιλόπουλος, Κατσαρός, Αλεξίου.
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Κάβουρας, Τσάνιος, Ματής, Βαρελόπουλος (55' Μπέκας), Ζάχος, Μασούρας, Σπύρου (77' Σιαμέτης), Πουλάκης (44' Τσίγγας), Δημόπουλος, Καλογριάς.