noodles volos banner

Αργοναύτες-Δύναμις 2-2

Η Δύναμις προηγήθηκε δύο φορές αλλά δεχόμενη την ισοφάριση στο φινάλε, έφυγε με 2-2 από το γήπεδο των Αγίων Θεοδώρων. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 0-1 με πέναλτι του Παπαϊωάννου που κέρδισε ο Ανδρέου στο 10ο λεπτό, η ισοφάριση στο 48' με κεφαλιά του Νικογιάννη ύστερα από φάουλ του Γ. Δημητρίου, το 1-2 στο 53' από τον Χατζησταμάτη με πλασέ αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα και το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 90ό λεπτό όταν ύστερα από κόρνερ, σκόραρε με σουτ ο Παναγιώτης Δημητρίου. Διαμαρτυρίες από τους γηπεδούχους για την υπόδειξη του πέναλτι κι από τους φιλοξενούμενους για ανατροπή του Χατζησταμάτη στο δεύτερο μέρος που δεν δόθηκε η εσχάτη των ποινών.

Συνθέσεις:
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Καλαμάς, Καράγγελος, Π. Δημητρίου, Νικογιάννης, Κουφάκης (30' Βούλγαρης), Πριονιστής, Τηγανόπουλος (46' Δαϊλιάνης), Γ. Δημητρίου, Χρ. Ζάρρας (65' Ευάγγ. Κ. Ζάρρας), Γουρναρόπουλος.
Δύναμις: Κωτούλας, Π. Τσουκαλάς, Παπαϊωάννου, Πατσής, Κανάνι, Παπαεμμανουηλίδης (82' Οσμάνι), Σαραφίδης, Χατζησταμάτης, Καλαμίδας, Μαλέρδος (74' Χριστοδούλου), Ανδρέου.