noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Νέοι Αθλητές Νίκης 1-5

Πέμπτη εκτός έδρας νίκη για τους Νέους Αθλητές Νίκης, με 5-2 στα Λεχώνια επί της τοπικής Ένωσης. Τα δύο πρώτα γκολ σημείωσε ο Γκλαβίνης, στο 32ο λεπτό με σουτ ύστερα από ασίστ του Μακρυγιάννη και στο 42ο με πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Στην επανάληψη, σε κόρνερ του Τσιανάκα, ο Σφονδυλιάς σκόραρε με το κεφάλι στο 60', ο Σιώμος με πλασέ λίγο αργότερα το 0-4, ο Μπικοράρος μείωσε στο 72' και το τελικό σκορ διαμόρφωσε ο15χρονος Φλώρος με πολύ ωραίο τέρμα ο Γιώργος Φλώρος, ο οποίος τσίμπησε την μπάλα προ του Ρενάτο με το δεξί πόδι και πλάσαρε με το αριστερό.
Για την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα, χαμένη ευκαιρίες στο δεύτερο μέρος σε τετ-α-τετ του Κουβαρά στο 47', με τους Ξενάκη, Μάστορα και δύο κεφαλιές του Μπικοράρου, ενώ για τους “κυανόλευκους” ο Σιώμος ήταν εκφραστής αρκετών φάσεων για γκολ στην επανάληψη. Αξίζει να αναφέρουμε πως η εστία των Νέων Αθλητών παραβιάστηκε για πρώτη φορά σε εκτός έδρας αγώνα, που ήταν ο έβδομος για το σύνολο του Τάκη Παρισάκη.

Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Ρενάτο, Αϊδινής, Κάτσης (25' Μυλωνάς-26' λ.τρ. Σκόνδρας), Τζούμας, Μεντής, Κολλιός, Ξενάκης (75' Μπούρντα), Μπικοράρος, Κουβαράς, Μάστορας, Ράπτης.
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Τσαπέρος, Κουκουτής (60' Χάνος), Σφονδυλιάς, Δημουλάς, Κουτσούκης (46' λ.τρ. Παπαπορφυρίου), Χρηστίδης, Τσιανάκας (70' Φλώρος), Γκλαβίνης, Μπακογιάννης, Σιώμος.