noodles volos banner

Νέοι Αθλητές Νίκης-Κένταυρος 4-2

Αγχώθηκαν οι Νέοι Αθλητές Νίκης απέναντι στον Κένταυρο καθώς “καθάρισαν” τη νίκη στα τελευταία λεπτά. Ο Τσιανάκας το 1-0 στο 2' με ωραίο μονοκόμματο σουτ σε σέντρα του Χάνου, αμέσως στο επόμενο λεπτό η ισοφάριση με πλασέ του Φάνη Γώγου και δύο λεπτά αργότερα το 2-1 με κεφαλιά του Γκλαβίνη. Για δεύτερη φορά οι Πηλιορείτες έφεραν το ματς στα ίσα στο 50' με εύστοχο πέναλτι του Μπογδανίδη (που κέρδισε ο ίδιος από τον Τσιανάκα). Το τρίτο τέρμα των γηπεδούχων από τον Γκλαβίνη και πάλι με κεφαλιά σε φάουλ του Μπακογιάννη και το τελικό 4-2 στις καθυστερήσεις με πλασέ του Χρηστίδη ύστερα από κάθετη πάσα του Δαμάσκου.
Οι Νέοι Αθλητές έχασαν αρκετές ευκαιρίες, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο με κύριους εκφραστές τους
Δαμάσκο, Σιώμο, Γκλαβίνη, ενώ ο Κένταυρος είχε φάση στο 20ό λεπτό με τον Πάπο από κοντά να μην μπορεί να σκοράρει και στην επανάληψη με κεφαλιά του Βαγγέλη Γώγου στο 70' και πλασέ του Τζήκα από πλάγια θέση που πέρασε λίγο άουτ.
Οι Νέοι Αθλητές σημείωσαν σήμερα την έκτη τους νίκη, μετρώντας και τρεις ισοπαλίες σε εννιά αγώνες, ενώ οι άνθρωποι του Κενταύρου εξέφρασαν παράπονα για το γεγονός πως ο αγώνας έγινε το πρωί και υπήρξαν απουσίες λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών στα χωριά του Πηλίου θεωρώντας ότι η ΕΠΣΘ έχει την ομάδα στην ανυποληψία και αναφέροντας πως ταξίδεψαν με πάγο.

Συνθέσεις:
Νέοι Αθλητές Νίκης: Ράπτης, Χάνος, Κουκουτής, Τσαπέρος, Χαλκίδης (75' Χρηστίδης), Κουτσούκης (46' Ευθυμίου), Μπακογιάννης, Τσιανάκας, Γκλαβίνης (88' Βλάχος), Σιώμος, Δαμάσκος.
Κένταυρος Νοτίου Πηλίου: Πότσκα, Πανάρετος, Λιάτζουρας, Εκταρίδης (20' λ.τρ. Μότσιος-75' Τσατσάνης), Πάπος, Βαρσαμάς, Νιτσάι, Βαγγ. Γώγος, Φ. Γώγος (75' Γιαννάς), Μπογδανίδης, Τζήκας.