noodles volos banner

Ιάσων-Αργοναύτες 2-0

Στο βοηθητικό του ΕΑΚ, ο Ιάσων Άλλης Μεριάς έκαμψε την αντίσταση των Αργοναυτών Αμαλιάπολης με 2-0 και πήρε την τέταρτη νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στους 14 βαθμούς. Ο πρώτος σκόρερ της ομάδος Καλογριάς άνοιξε το σκορ στο 35ο λεπτό με κεφαλιά και ο Ρακής με κοντινό πλασέ το έκλειστο στο 60ό. Για τον Ιάσονα, στο δεύτερο μέρος χαμένο τετ-α-τετ με τον Καλογριά, σουτ του Θεοδωρόπουλο από κοντά το έβγαλε ο τερματοφύλακας, ενώ ο Δημόπουλος απείλησε με εκτελέσεις φάουλ. Για τους φιλοξενούμενους, στο α' ημίχρονο ευκαιρίες με Νικογιάννη δύο φορές, Τηγανόπουλο σε τετ-ατ-τετ και τον Γουρναρόπουλο δύο φορές (φάουλ που απέκρουσε ο γκολκίπερ και πλασέ που έφυγε λίγο άουτ), ενώ στην επανάληψη απείλησαν με Κουφάκη, Νικογιάννη

Συνθέσεις:
Ιάσων: Κωνσταντίνου, Σπύρου (80' Κολημήτρας), Κάβουρας, Βαρελόπουλος, Κοτσαλής, Τσάνιος, Τσίγγας (70' Σουφλάρης), Ρακής, Καλογριάς, Δημόπουλος, Θεοδωρόπουλος (75' Πουλάκης).
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Δαγκούλης (60' Ευάγγ.Κ.Ζάρρας), Μπαλίου, Κουφάκης, Βούλγαρης, Αλία, Γ. Δημητρίου (70' Ευάγγ. Χρ. Ζάρρας), Π. Δημητρίου (55' Δαϊλιάνης), Τηγανόπουλος, Νικογιάννης, Γουρναρόπουλος.