noodles volos banner

Παγασητικός-Άνθιμος Γαζής 0-1

Ο Άνθιμος Γαζής ήταν η ομάδα που έσπασε το αήττητο του Παγασητικού τη φετινή σεζόν. Κέρδισε με 0-1 στο γήπεδο του Σαρακηνού, με το μοναδικό τέρμα να σημειώνεται στο 28ο λεπτό ύστερα από κόρνερ και προβολή του Λάσκου. Δύο αποβολές για τους γηπεδούχους στις καθυστερήσεις, με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τους Καψιώτη, Ζιώγα.
Ο Παγασητικός απείλησε όσο το ματς ήταν στο 0-0 με σουτ του Μαγγιώρου άουτ, σε γύρισμα του Μπραχόλη και σουτ του Μπούρντα χωρίς στόχο, ενώ στην επανάληψη οι καλύτερες φάσεις με προσπάθεια του Ζιώγα που απέκρουσε αμυντικός πάνω στη γραμμή και σουτ του Μπούρντα. Για τον Άνθιμο Γαζή, ο Παναγιώτης Κουρούπης έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του κι ανέφερε ως καλές ευκαιρίες στο 65' με τον Μπακογιάνη που ανέκοψε εκτός μεγάλης περιοχής ο αντίπαλος γκολκίπερ και στο 78' με τελική του Δανιλόπουλου άουτ.

Συνθέσεις:
Παγασητικός: Κλεάνθης, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Ζιώγας, Γάκιας (52' Μιχαλόπουλος), Μπραχόλης, Καψιώτης, Μαγγιώρος (88' Κωνσταντέλιας), Μπούρντα, Σίμος (58' Δώσσας).
Άνθιμος Γαζής: Γκούρης, Ματής, Αλεξίου, Κουτσουνίδης, Μυλωνάς, Τσεπάνης (52' Τσιτσιρίκης), Μπακογιάννης, Λάσκος, Θεοδώρου (60' Δανιλόπουλος), Κατσαρός, Δημόπουλος (73' Καρούτσος).