noodles volos banner

Έξαλλος ο Βολιώτης προπονητής της Εθνικής Πόλο

  • Published in Πόλο
Ο Θοδωρής Βλάχος Ο Θοδωρής Βλάχος

Το φετινό ταξίδι της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης ανδρών άρχισε από την Κίνα και το χάλκινο μετάλλιο στην τελική φάση του World League, όμως η επιστροφή στην πατρίδα για τη συνέχιση της προετοιμασίας της εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο ντε Τζανέιρο, τους επανέφερε στη σκληρή πραγματικότητα.

Οι παίκτες πήγαν την Τρίτη (28/6) να προπονηθούν στο Ζάππειο κολυμβητήριο, αλλά οι συνθήκες που βρήκαν εκεί, ήταν τραγικές, νερό ακατάλληλο, κιτρινισμένο.

Και στη σημερινή συνέντευξη Τύπου στα γραφεία της Ομοσπονδίας, με αφορμή την επιτυχία της Εθνικής, ήρθε και η φυσιολογική έκρηξη, για το πώς είναι αυτή τη στιγμή μια εγκατάσταση στο κέντρο της Αθήνας:

«Είμαι πραγματικά εκνευρισμένος γι αυτά που έχουμε συναντήσει αυτές τις ημέρες που γυρίσαμε. Είναι οι χειρότερες συνθήκες προετοιμασίας που είχε ποτέ εθνική ομάδα, από την εποχή που ήμουν εγώ παίκτης. Είναι απαράδεκτο για μια ομάδα που είναι τρίτη στον κόσμο. Χθες πήγαμε σε μια πισίνα – αυτή του Ζαππείου -, της οποίας τα νερά είναι πιο βρώμικα σε σχέση με του λιμανιού του Πειραιά!» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Βολιώτη τεχνικού της, Θοδωρή Βλάχο, που συμπλήρωσε.

«Σήμερα θα πάμε στον Άγιο Κοσμά, αύριο ποιος ξέρει πού. Παρ όλα αυτά συνεχίζουμε τη δουλειά. Θέλω να προασπίσω κάποια πράγματα για τους αθλητές μου. Ζητάμε πολλά πράγματα από αυτούς, αλλά πρέπει κάποια πράγματα να είναι δεδομένα και να τους τα παρέχουμε. Κάποιοι κρύβονται πίσω από το δάχτυλο της οικονομικής κρίσης και έχουν ισοπεδώσει τα πάντα στο βωμό της. Έχουμε προκριθεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες από πέρσι στις 9 Αυγούστου και ψάχνουμε πισίνα για να κάνουμε προπόνηση. Σήμερα θα πάμε στον Αγ. Κοσμά να δούμε τις εκεί συνθήκες».