noodles volos banner

Έτοιμη για τα πλέι-οφ η Νίκη, 17-8 τον ΝΟ Λάρισας

  • Published in Πόλο

Στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας της Α2 πόλο Ανδρών, η Νίκη Βόλου κέρδισε το μεσημέρι της Κυριακής τον Ναυτικό Όμιλο Λάρισας στο "Βασίλης Πολύμερος" με 17-8, δείχνοντας απόλυτα έτοιμη για τα πλέι-οφ ανόδου της κατηγορίας.

Η ομάδα του Δημήτρη Μπλάνα φρόντισε να πάρει από νωρίς το "πάνω χέρι" στην αναμέτρηση, προηγούμενη με τέσσερα γκολ διαφορά, μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (8-4). Οι κυανόλευκοι, παρά τη διαφορά ασφαλείας υπέρ τους, δεν επαναπαύθηκαν και συνέχισαν την καλή απόδοση, διευρύνοντας κι άλλο το προβάδισμά τους στο σκορ, μέχρι το τέλος του αγώνα. Το τελικό 17-8 υπέρ της Νίκης ήταν αντιπροσωπευτικό της εικόνας της αναμέτρησης, με τη βολιώτικη ομάδα να είναι ανώτερη και να δείχνει πως βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, ενόψει των αγώνων κατάταξης.

Βέβαια, η Νίκη στη συγκεκριμένη διαδικασία θα μπει τελικά ως τρίτη στην τελική βαθμολογία, καθώς ο Άρης δε "στραβοπάτησε" στην Ηλιούπολη, νικώντας την τοπική ομάδα με 8-5, "κλειδώνοντας" τη δεύτερη θέση και το μικρό βαθμολογικό "αβαντάζ".

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Άγγελος Μαρτζούχος που σκόραρε πέντε φορές, άξιοι συμπαραστάτες του οι Δανιήλ και Γλούμης με τρία τέρματα έκαστος.

Τα οκτάλεπτα: 3-2, 5-2, 5-3, 4-1

Νίκη Βόλου (Δημήτρης Μπλάνας): Φαρσάρης, Δανιήλ Χ. 3, Γκανάτσιος 1, Αλεξανδρής 1, Μακρής, Θεοδωρόπουλος 2, Γκατζούνας, Γλούμης 3, Σαραγγανίδας 1, Γιαβαρίδης Στ., Καρκαλιάνης 1, Μόσιος, Μαρτζούχος 5, Βάτσος

ΝΟ Λάρισας (Σωτήρης Ζουμπουλιάς): Μπελιζιώτης Αθ., Μπελιζιώτης Αν., Λάππας Κ., Ζαφειρίου 2, Δανιήλ Αθ., Ευσταθίου 3, Καρύδας, Γκρεμήλας, Πατούνας 3, Μπουλογιάννης, Γεωργόπουλος, Σκέντος

14η αγωνιστική

Β’ όμιλος Α2 πόλο

ΓΣ Ηλιούπολης-Άρης Θεσσαλονίκης 5-8

Νηρέας Πατρών-ΝΟ Πατρών 9-10

ΟΦΘ-ΝΟ Χαλκίδας 14-6

Η τελική βαθμολογία του ομίλου

1. ΝΟ Πατρών 39

2. Άρης Θεσσαλονίκης 30

3. Νίκη Βόλου 27

4. ΟΦΘ 18

5. ΓΣ Ηλιούπολης 18

6. ΝΟ Χαλκίδας 15

7. Νηρέας Πατρών 12

8. ΝΟ Λάρισας 6

Last modified onMonday, 28 May 2018 10:13