noodles volos banner

Συναντούν την αποδοχή του κόσμου στον Ολυμπιακό Β.

Ο κόσμος είναι πάντα στις ομάδες ο μεγαλύτερος κριτής κι αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά και στον Ολυμπιακό Βόλου, όπου υπολογίζουν πολύ στην άποψή του, αλλά και στη στήριξή του τη σεζόν που έρχεται.

Δεν είναι τυχαίο μάλιστα ότι σε πολλές προσωπικές τους επαφές στην κοινωνία της πόλης ακόμη και με φιλάθλους που δε γνωρίζουν προσωπικά οι άνθρωποι της ομάδας παίρνουν πολλά μπράβο για τις μέχρι τώρα κινήσεις τους είτε σε μεταγραφικό είτε σε οργανωτικό επίπεδο, ενώ πολλοί εκφράζουν και έντονο ενδιαφέρον για την κυκλοφορία των εισιτηρίων διαρκείας.

Όλα αυτά, τα οποία καταθέτουν ως εμπειρία και στις μεταξύ τους συζητήσεις οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος, δείχνουν ότι η στάση του κόσμου έχει αλλάξει άρδην, υπάρχει μεγάλη συσπείρωση, ικανοποίηση, πίστη για την προσπάθεια που γίνεται και διάθεση για συμμετοχή, αλλά φυσικά και προσμονή για τις κινήσεις που έρχονται, αλλά και για την «πρώτη» της ομάδας στις 23 Ιουλίου, παρότι απομένει ένας μήνας και πλέον.

Να αναφερθεί επίσης ότι την Τετάρτη (20/6) είναι πολύ πιθανό να υπάρξει έλευση ενός ποδοσφαιριστή στον Βόλο για τις τελικές συζητήσεις και αν αυτές καταλήξουν ευνοϊκά, τότε θα ακολουθήσει και η ανάλογη ανακοίνωση.

Ως τώρα από τον Ολυμπιακό Βόλου έχουν αποκτηθεί οι Γιακουμής, Παλιούρας, Οικονομόπουλος, Φλίγκος, Σαχινίδης και Ναζίμ, ενώ έχουν ανανεώσει οι Ρόκας, Καμπλιώνης, Νόνης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Διβανές, Σάββας, Κόλα, Αγγελής, Πατσής, Κωνσταντίνου.

 Άρα οι ερυθρόλευκοι έχουν φτάσει ήδη σε έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών για την εποχή, δηλαδή 17, με τον στόχο να είναι ένα ρόστερ με 25-26 παίκτες. Στη μόνη θέση που δεν ψάχνονται οι άνθρωποι της ομάδας είναι σ’ αυτήν του τερματοφύλακα, αφού οι έμπειροι Γιακουμής, Παλιούρας και ο νεαρός Κωνσταντίνου έχουν κλείσει την τριάδα. Από κει και πέρα υπάρχουν ήδη αρκετές λύσεις, αλλά στόχος είναι οι δύο παίκτες σε κάθε θέση.

Σ’ ό,τι αφορά την τελευταία μεταγραφή, που είναι ο Νιγηριανός Ντέιβιντ Ναζίμ, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού Βόλου έκαναν την Τρίτη (19/6) τις ενέργειες, για να του βρουν σπίτι. Πρόκειται για έναν παίκτη δυναμικό στον χώρο της μεσαίας γραμμής, με πολλά τρεξίματα, δίνοντας λύσεις όμως όχι μόνο ανασταλτικά, αλλά και επιθετικά, αφού παίρνει μέτρα στο γήπεδο και βοηθά στην ανάπτυξη.