noodles volos banner

Η Νίκη κράτησε και τον Παπαδήμα

Ένας παίκτης που έχει αγαπηθεί από τον κόσμο της Νίκης και είναι πλέον έτοιμος μετά την επιστροφή του από τον σοβαρό του τραυματισμό να δώσει αυτά που μπορεί, ανανέωσε τη συνεργασία του με τους κυανόλευκους. Ο λόγος για τον Νίκο Παπαδήμα, που έπαιξε μόλις μία φορά στην τελευταία αγωνιστική ως αλλαγή στο πρωτάθλημα κόντρα στον Αστέρα Ιτέας, ενώ αγωνίστηκε περισσότερο στο Κύπελλο της ΕΠΣΘ και στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η επίσημη επιστροφή του μετά το χειρουργείο του για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστών έγινε στις 31 Ιανουαρίου 2018 στο ματς με την Ακρόπολη για το Κύπελλο ΕΠΣΘ, περνώντας στο γήπεδο στο 73'. Η ανακοίνωση:

"Η Διοικούσα Επιτροπή Ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου 1924 ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Παπαδήμα για τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Νίκος Παπαδήμας είναι γεννημένος στις 26 Ιουλίου 1991, έχει ύψος 1,86 και αγωνίζεται τόσο στο κέντρο όσο και στις πτέρυγες της άμυνας. Αγωνίζεται με τη φανέλα της Νίκης Βόλου από το 2016, ενώ στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Κ20 του Ολυμπιακού Π., στη Γλυφάδα, στον ΑΟ Κέρκυρα, στη Λαμία και στον ΑΟ Επισκοπή. Η Διοικούσα Επιτροπή του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία με την ομάδα μας".

Να σημειωθεί ότι ο Παπαδήμας έστω και με τη μία του συμμετοχή με τον Αστέρα Ιτέας στο πρωτάθλημα έσπασε το φράγμα των 50 παιχνιδιών με τη Νίκη, έχοντας πλέον 51 συμμετοχές με τους κυανόλευκους, ενώ συνολικά στη Γ' Εθνική έχει 109 ματς με τρία γκολ (και τα τρία με τη Νίκη τη σεζόν 2016-17 στο 2-1 με τον Ρήγα Φεραίο και στο 1-1 με την Πύδνα στο Π. Μαγουλάς και στις 29/1/11 στο 3-2 με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας εντός έδρας). Στην Α' Εθνική έπαιξε μία φορά με τη φανέλα της Κέρκυρας και στη Β' 15 φορές με την Επισκοπή Ρεθύμνου. 

 

 

 

Last modified onWednesday, 20 June 2018 12:40