noodles volos banner

Κοινή θέληση Ολυμπιακού Β. και παλαίμαχων μπασκετμπολιστών

Είναι γνωστό, όπως έχει ανακοινωθεί και επίσημα, ότι υπάρχει ενδιαφέρον από παλαιούς μπασκετμπολίστες του Ολυμπιακού Βόλου να αναλάβουν το ανδρικό τμήμα και να «τρέξουν» την ομάδα στη Γ’ Εθνική, όπου ανέβηκε φέτος, όπως και την ακαδημία των αγοριών. Η συγκεκριμένη πρόταση ήταν ένα από τα αντικείμενα του χθεσινού (18/6) Δ.Σ. του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού Βόλου. Αυτό που ειπώθηκε ότι είναι οι συζητήσεις μεταξύ των παλαιμάχων και των διοικούντων του Ερασιτέχνη είναι σε αρκετά προχωρημένο στάδιο και κοινή θέληση του Ερασιτέχνη και των ενδιαφερομένων παλιών αθλητών είναι η επίτευξη του καλύτερου αποτελέσματος για την ανδρική ομάδα στη Γ’ Εθνική αγωνιστικά με τη δημιουργία παράλληλα μίας νέας Διοικούσας Επιτροπής για το ανδρικό τμήμα.

Σε ό,τι αφορά το γυναικείο τμήμα μπάσκετ, η διοίκηση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 εξετάζει όλα τα δεδομένα για τη λειτουργία του τμήματος.

Στο δευτεριάτικο Δ.Σ. συζητήθηκε και το θέμα της αναδιάρθρωσης του τμήματος βόλεϊ γυναικών και μάλιστα επίκειται συνεργασία με καταξιωμένο Βολιώτη προπονητή, αφού αποχώρησε ο Νίκος Μαλλιάρας. Η νέα προσπάθεια θα στηριχθεί κατά ένα μέρος στις παλαιότερες αθλήτριες.

Επίσης, ενδιαφέρον έχει και το γεγονός ότι για το τμήμα τζούντο ο Ολυμπιακός Βόλου έχει υποβάλει πλήρη φάκελο στην  αντίστοιχη ομοσπονδία και σύμφωνα με πληροφορίες εγκρίθηκε η ένταξη του συλλόγου σ’ αυτή. Πρόκειται για ένα καινούριο ουσιαστικά τμήμα και ο επικεφαλής θα είναι ο κ. Σωτήρης Τσόχας, ο οποίος είναι προπονητής και στο τμήμα πάλης του Ολυμπιακού Βόλου.

Όλα τα παραπάνω δείχνουν ότι η διοίκηση ασχολείται αρκετά και με τα τμήματα εκτός ποδοσφαίρου και θέλει να είναι δυνατός ο Ολυμπιακός Βόλου στα υπόλοιπα αθλήματα.

 

Last modified onTuesday, 19 June 2018 17:13