noodles volos banner

Δε βιάζονται στον Ολυμπιακό Β., έχοντας χρόνο και σχέδιο

Μπορεί οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Βόλου να αγωνιούν για τις επόμενες κινήσεις που θα ολοκληρωθούν στο μεταγραφικό μέτωπο, αλλά οι άνθρωποι των ερυθρολεύκων γνωρίζουν ότι μέχρι να υπογράψει ένας παίκτης, τίποτα δε θεωρείται δεδομένο, όσο κι αν έχει προχωρήσει μία υπόθεση.

Στη βολιώτικη ομάδα υπάρχει μία λίστα παικτών εξ αρχής και πάνω σ’ αυτή δουλεύουν. Εξάλλου, όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες, και όσες μεταγραφές ανακοινώθηκαν μέχρι στιγμής ήταν παίκτες που περιλαμβάνονταν σ’ αυτή τη λίστα.

Στον Ολυμπιακό Βόλου τονίζουν ότι δεν υπάρχει λόγος βιασύνης, για να συμπληρωθούν τα κενά στο ρόστερ, καθώς υπάρχει και χρόνος αλλά και σχέδιο, εξετάζοντας προσεκτικά την κάθε περίπτωση, που έχουν προκρίνει. Ήδη εξάλλου έχουν γίνει σημαντικές ανανεώσεις και μεταγραφές με Φλίγκο, Οικονομόπουλο και Γιακουμή, ενώ δε διαψεύδεται ούτε επιβεβαιώνεται κάποιο όνομα για άλλους ποδοσφαιριστές που αναμένεται να ενισχύσουν την ομάδα, όπως αυτό του Ζαν Μαρί Ουλρίκ Ενγκογκ Ενομό, που έπαιζε στον Πανσερραϊκό. Παράλληλα, πέρα από τους παίκτες της λίστα, έρχονται και προτάσεις από διάφορους μάνατζερ.  

 

Last modified onWednesday, 13 June 2018 22:32