Error
  • JFolder: :files: Path is not a folder. Path: /var/www/vhosts/magnesiasports.gr/archive.magnesiasports.gr/images/53378
Notice
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/53378
noodles volos banner

Καλώς ήλθατε στη ...ζούγκλα του Βασδέκειου!

  • Published in ΕΠΣΘ

Το δικό της … εξωτικό χώρο έχει αποκτήσει η Νέα Ιωνία λόγω της αδιαφορίας του Δήμου Βόλου. Αυτός δεν είναι άλλος από το Βασδέκειο Αθλητικό Κέντρο πίσω από τη ΜΕΤΚΑ, το οποίο εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα έχουν πνίξει τα χόρτα, τα οποία φτάνουν μέχρι και ενάμιση μέτρο στο ύψος.

Το αυτί των ιθυνόντων του Δήμου δεν ιδρώνει, παρά τις διαμαρτυρίες των κατοίκων και των αθλουμένων σ’ ένα χώρο, στον οποίον θα μπει μέσα στο καλοκαίρι εργολάβος, προκειμένου να τοποθετήσει πλαστικό τάπητα στο ποδοσφαιρικό γήπεδο και να αναμορφώσει το υπαίθριο γήπεδο μπάσκετ με καινούριες μπασκέτες και τοποθέτηση τάπητα, όπως στο Ελικοδρόμειο.

Μάλιστα, διά … τηλοψίας ό Αχιλλέας Μπέος αποκάλυψε ότι τα εγκαίνια του «νέου» Βασδέκειου θα γίνουν στις 30 Σεπτεμβρίου 2018, αλλά ελπίζουμε ότι για τα χόρτα οι υπηρεσίες του Δήμου θα επιληφθούν … λίγο νωρίτερα, προκειμένου να μην ξεπεράσουν σε ύψος και καλύψουν και τις παρακείμενες οικίες.

Η αρμόδια υπηρεσία του Δήμου πρέπει να είχε πάει ήδη στο Βασδέκειο κι όχι να περιμένει τα προγραμματισμένα έργα, γιατί μέχρι τότε από αθλητικό κέντρο θα έχει μετατραπεί σε έναν ακαλαίσθητο βοτανικό κήπο, ενώ και τα γύρω σπίτια θα κατακλύσουν τρωκτικά και ερπετά.

*Δείτε φωτογραφίες στην παρακάτω Image gallery

Image Gallery

{gallery}53378{/gallery}