noodles volos banner

Ξεκινά το Επίσκυρος Cup με διοργανώτρια την ΕΠΣΘ

  • Published in ΕΠΣΘ

Το Σαββατοκύριακο (16-17/6) και τη Δευτέρα διοργανώνεται από την ΕΠΣΘ το Επίσκυρος Cup με συμμετοχή ακαδημιών εντός και εκτός Μαγνησίας. Βέβαια, για την αποσυμφόρηση των γηπέδων από σήμερα Παρασκευή γίνονται τρεις αγώνες στο βοηθητικό του ΕΑΚ με ομάδες του Βόλου, ενώ το Σάββατο το πρωί φτάνουν οι αποστολές ομάδων εκτός Νομού.

Στο τουρνουά συμμετέχουν τέσσερις ηλικιακές κατηγορίες (Κ18, Κ15, Κ13, Κ11). Τα παιχνίδια θα γίνονται πρωί και απόγευμα στο κεντρικό και βοηθητικό γήπεδο του ΕΑΚ και στα Χάνια, ενώ συνολικά θα λάβουν μέρος 16 σύλλογοι: η Νίκη Βόλου, ο Ολυμπιακός Β., η Δάφνη, η Δύναμις, ο Μαγνησιακός, η Αγία Άννα, η Αγία Παρασκευή, ο ΠΑΟΚ, ο Απόλλων Λάρισας, η Κόρινθος 2006, ο Μέγας Αλέξανδρος, η Ακαδημία Σπόρτινγκ Αθηνών, ο Ηρακλής Λάρισας, η Ακαδημία Σερπάνος, η Νίκη Μιχαήλ και ο ΝΠΣ.

Σε σχετική ανακοίνωση τονίζεται: "Η ΕΠΣ Θεσσαλίας στο πλαίσιο των ενεργειών της για την προαγωγή του Ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πιστή στη δέσμευση της για την ανάδειξη του ομφαλού αυτού, ήτοι των νέων ποδοσφαιριστών, διοργανώνει για 3η χρονιά από 16-18/6/2018 το ετήσιο τουρνουά ακαδημιών ποδοσφαίρου «ΕΠΙΣΚΥΡΟΣ»".

Last modified onFriday, 15 June 2018 17:34