noodles volos banner

Τα συλλυπητήρια για τον αδικοχαμένο Στάθη Κοντοστάθη

  • Published in ΕΠΣΘ

Γ.Σ. Αλμυρού και Δήμητρα Ευξεινούπολης εύχονται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στάθη Κοντοστάθη, που έφυγε χθες το βράδυ απρόσμενα από τη ζωή.

Αναλυτικά οι δύο ανακοινώσεις:

Από τον Γ.Σ. Αλμυρού:

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού στο ξαφνικό και θλιβερό άκουσμα του θανάτου ενός μέλους της αθλητικής οικογένειας του τόπου μας του ΣΤΑΘΗ ΚΟΝΤΟΣΤΑΘΗ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του και στους δικούς του ανθρώπους. Υπήρξε άνθρωπος που πρόσφερε στον αθλητισμό της περιοχής ως προπονητής ποδοσφαίρου και μπάσκετ ως παρατηρητής και διαιτητής πάντα ηταν παρών στα γήπεδα και ειδικά διπλα από τον Γ.Σ.Α. ήταν σε επιτροπές αθλητισμού μέσω του Δήμου Αλμυρού..ενώ τελευταία είχε ενεργή συμμετοχή και επίβλεψη σε διάφορες εργασίες στο Στάδιο. Άνθρωπος και παράγοντας που θα λείψει από τον τοπικό αθλητισμό καθώς άδικα τόσο νωρίς φεύγει από την ζωή...ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΑΘΗ. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΛΜΥΡΟΥ¨.

Και την Δήμητρα Ευξεινούπολης:

Το Διοικητικό συμβούλιο της ΑE Δήμητρας Ευξεινούπολης εύχεται θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του Στάθη Κοντοστάθη, πρώην προπονητή της ομάδας, για τον απρόσμενο χαμό του”.