noodles volos banner

Μήνυμα εστάλη και ήταν εκκωφαντικό στη Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β.

Με 402 καταμετρημένα άτομα, όπως ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του συλλόγου, Δημήτρης Μουρτζίνος, διεξήχθη το απόγευμα της Τετάρτης (6/6) η Γενική Συνέλευση του Ολυμπιακού Βόλου με αποκλειστικό θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα. Στο κατάμεστο αμφιθέατρο του Τεχνικού Επιμελητηρίου (πολλοί ήταν όρθιοι, ενώ γέμισε και ο πάνω όροφος από τους οργανωμένους) τα μέλη του Ερασιτέχνη αλλά και ο απλός κόσμος της ομάδας έστειλαν ένα εκκωφαντικό μήνυμα με τα συνθήματά τους (αφορούσαν τον Αχιλλέα Μπέο και την άνοδο), τον παλμό τους και όγκο τους  σ’ αυτούς που θέλουν να καταργήσουν την ιστορία της και να αμφισβητήσουν τη δυναμική της. Μάλιστα μέσα σε κλίμα απόλυτης συσπείρωσης μετέτρεψαν την αίθουσα με τις εκδηλώσεις του σ’ ένα μικρό ΕΑΚ, αν και μερικές φορές από το πάθος ξέφυγαν λίγο, κάτι που ήταν φυσιολογικό.

 Η ατάκα του προέδρου Νίκου Τσεκούρα ότι του χρόνου σκέφτονται να ζητήσουν το Εκθεσιακό δεν ήταν τυχαία, αφού και ο ίδιος εξεπλάγη από την παρουσία του κόσμου.

Αρχικά κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού Βόλου που έχουν φύγει από τη ζωή (ποδοσφαιριστές, παράγοντες, προπονητές) και ειδικά για τον Δημήτρη Καραγιάννη.

Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή, όταν ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης, Ζάκος Σαχίνης, μίλησε για καραγκιόζηδες, που θέλουν να καταργήσουν την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου: «Δεν πρόκειται να γίνει αυτό και δε θα τους περάσει», ήταν η απάντησή του.

Το παρών έδωσαν η Αντιπεριφερειάρχης κ. Δωροθέα Κολυνδρίνη, η πρόεδρος του ΤΕΕ, Νάνσυ Καπούλα, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Γιώργος Μουλάς, και ο παλιός δήμαρχος, κ. Κυριάκος Μήτρου, που θέλησε να καθίσει ως απλός φίλαθλος στις πίσω θέσεις.

Πριν αρχίσουν οι διαδικασίες, έγινε καλωσόρισμα στον Περικλή Αμανατίδη, που έδωσε το παρών μαζί με τους συνεργάτες του Γιάννη Ζαλαώρα και Σωτήρη Πετσιμέρη, και του δόθηκε μία ανθοδέσμη, μέσα σε αποθέωση, ενώ φόρεσε κι ένα κασκόλ του Ολυμπιακού Βόλου. Στη συνέχεια του δόθηκε και από τη νεαρή φίλη της ομάδας, Καλλιρόη Καρακάνα, μία φανέλα.  

Ομιλητές στη Γενική Συνέλευση ήταν ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Νίκος Τσεκούρας, ο γενικός γραμματέας, Δημήτρης Μουρτζίνος, που παρουσίασε το οργανόγραμμα της ομάδας σε διοικητικό και τεχνικό επίπεδο, ο αντιπρόεδρος Ιάσονας Χατζής, που μίλησε με τη γλώσσα του συναισθήματος, ενώ απηύθυναν χαιρετισμό η κ. Κολυνδρίνη και ο κ. Μουλάς. Ο αρχηγός Στάθης Ρόκας έστειλε κι αυτός το μήνυμα από τη μεριά των ποδοσφαιριστών, ενώ στο βήμα ανέβηκαν και οι κ.κ. Μέμος Παρίσης και Χρήστος Τσιτσιρίγκος και φυσικά στο τέλος ο Ευριπίδης Τσιμπανάκος.

Last modified onThursday, 07 June 2018 11:20