noodles volos banner

Τσεκούρας: «Ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δε σας βλέπει»

Από τη μεριά του ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, κ. Τσεκούρας, πήρε πρώτος τον λόγο στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου και αφού συνεχάρη την ανδρική ομάδα του μπάσκετ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική, έκανε λόγο μέσω της Γ.Σ. για ευκαιρία συσπείρωσης όλων των πραγματικών φιλάθλων του Ολυμπιακού Βόλου και απευθύνθηκε σ’ όλους αυτούς που κάνουν επιθέσεις στα μέλη της διοίκησης με τη φράση «ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δε σας βλέπει».

Η αρχική του τοποθέτηση ήταν η εξής: «Είναι καθοριστική η Γενική Συνέλευση, γιατί όλοι μαζί θα αποφασίσουμε αν μπορούμε κι αν θέλουμε να βοηθήσουμε τον Ολυμπιακό Βόλου να συνεχίσει την ένδοξη ιστορία του και να επιστρέψει στα επαγγελματικά πρωταθλήματα. Συσπειρωμένοι, αγαπημένοι και ενωμένοι μεταξύ μας πρέπει να αποδείξουμε ότι η δύναμη της ομάδας είστε εσείς και κανείς άλλος. Ο Ερασιτέχνης είναι εδώ. Παρά τα προβλήματα και τα εμπόδια είμαστε ακόμη ζωντανοί.

Δώσαμε υπόσχεση ότι θα διαφυλάξουμε το όνομα, το έμβλημα και τα χρώματα του Ολυμπιακού Βόλου και το κάναμε».

Στη συνέχεια προχώρησε σε απολογισμό των όσων έκανε η διοίκησή του μετά τον  Δεκέμβρη, που ανέλαβε τα ηνία του ποδοσφαιρικού τμήματος λόγω της εγκατάλειψης της ομάδας, όπως είπε, από τον κ. Μποτσιβάλη, προς τον οποίον ήταν επικριτικός, αφού δε δέχτηκε να δημιουργηθεί ένας ενιαίος φορέας λειτουργίας πέρσι και θέλησε να διοικήσει μόνος του. Παράλληλα τον κατηγόρησε ότι έδωσε υποσχέσεις, αλλά δεν τα κατάφερε, παρά τις καλές του προθέσεις. Ακολούθως, τόνισε ότι η διοίκηση Μποτσιβάλη τους άφησε μία ομάδα με διαλυμένα αποδυτήρια και υποβιβασμένη στο τοπικό, ενώ τον κάλεσε να δώσει το παρών στην επόμενη Γ.Σ. να πει την άποψή του, γιατί αγαπάει τον Ολυμπιακό Β. Ανέφερε ακόμη ότι έπρεπε να υλοποιήσει ο Ερασιτέχνης συμφωνίες που είχε κάνει ο κ. Μποτσιβάλης, καθώς δεν ήταν συνεπής στις υποχρεώσεις του, κάτι που το χαρακτήρισε δυσβάσταχτο φορτίο.

Για την περίοδο της δικής του διοίκησης του ποδοσφαιρικού τμήματος στο τέλος του πρώτου γύρου και στο δεύτερο μισό του πρωταθλήματος έκανε λόγο για τη μαζική ανταπόκριση του κόσμου, για τη βοήθεια που ζητήθηκε από παλιούς παράγοντες και από τον Ευριπίδη Τσιμπανάκο για στελέχωση του ρόστερ αλλά και οικονομική και η οποία δόθηκε. Μίλησε για σκληρή δουλειά από την πλευρά τη δική του και των συνεργατών του, με την οποία κατάφεραν να επανέλθει η ηρεμία και με πορεία πρωταθλητισμού, υπήρξε ένα καλό τέλος.

Παράλληλα, ο κ. Τσεκούρας δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί  σε δημόσιες επιθέσεις προς μέλη του Δ.Σ.: «Τους απαντάμε με το ίδιο ύφος και τον τρόπο που μας απευθύνονται: Κύριοι, οι λέξεις που σας ταιριάζουν είναι απαξίωση και αδιαφορία. Πρέπει να καταλάβετε επιτέλους ότι ο κόσμος του Ολυμπιακού Βόλου δε σας βλέπει».

Την επιστολή από τον ΝΠΣ (ακούστηκαν στο σημείο αυτό συνθήματα εναντίον του Αχ. Μπέου) ο κ. Τσεκούρας τη χαρακτήρισε άκαιρη, άκομψη και προσβλητική και πρόσθεσε πως μία ομάδα που έχει έντεκα μήνες στον Βόλο και που βοηθήθηκε σκανδαλωδώς σε όλους τους τομείς με ανέσεις και παροχές που δεν είχε άλλη, ζήτησε να απορροφήσει μία ομάδα με 81 χρόνια ιστορίας.  Διαβεβαίωσε πως ο Ολυμπιακός Β. ήταν, είναι και θα παραμείνει ενιαίος και προέτρεψε τους διοικούντες του ΝΠΣ να τους ζητήσουν να τους στείλουν την ιστορία του Ολυμπιακού Βόλου να τη διαβάσουν. Την ίδια ώρα που έλεγε αυτά ο κ. Τσεκούρας, οι φίλαθλοι τον προέτρεπαν να μην αναφέρει το όνομα του κ. Σπυριδόπουλου, αλλά του Αχιλλέα Μπέου.

«Εμείς δε θα τάξουμε λαγούς με πετραχήλια. Με ταπεινότητα, σοβαρότητα και πολλή δουλειά, αλλά με τη στήριξη των επιχειρηματιών της πόλης θα πετύχουμε τους στόχους μας και θ’ ανέβουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

Παράλληλα, προέτρεψε τον κόσμο ν’ ασχοληθεί μόνο με τον Ολυμπιακό Βόλου, να γραφτούν νέα μέλη, για να είναι ο Ολυμπιακός Β. δυνατός στην κοινωνία και να έχει ασπίδα τον κόσμο του.

Ακόμη, καλωσόρισε τους νέους παίκτες και τον προπονητή Περικλή Αμανατίδη με τα λόγια: «Είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρει να μας οδηγήσει στις επαγγελματικές κατηγορίες».

Τέλος, ολοκλήρωσε την ομιλία του ως εξής: «Πιστεύω ότι θα συνεχίστε να στηρίζετε μία υγιή και ειλικρινή προσπάθεια. Ενωμένοι, συσπειρωνόμαστε, δυναμώνουμε και συνεχίζουμε».

Last modified onThursday, 07 June 2018 13:26