noodles volos banner

Με στόχο να σταλεί μήνυμα απόλυτης συσπείρωσης η Γ.Σ. του Ολυμπιακού Β.

Σήμερα Τετάρτη (6/6) στο Τεχνικό Επιμελητήριο στις 18.30 θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Α.Σ. Ολυμπιακός Βόλου 1937 με θέμα το ποδοσφαιρικό τμήμα και ίσως παρουσιαστεί κάποιο μεταγραφικό μπαμ. Στόχος είναι η αίθουσα να κατακλυστεί από κόσμο, που θα στείλει μήνυμα απόλυτης συσπείρωσης.

Τα θέματα της Γ.Σ.

-Εκλογή προέδρου και γραμματέα Γενικής Συνέλευσης

-Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός ποδοσφαιρικού τμήματος από 18 Δεκεμβρίου 2017 έως και 31 Μαΐου 2018

-Προγραμματισμός ποδοσφαιρικού τμήματος αγωνιστικής περιόδου 2018-2019

-Τοποθετήσεις μελών

Σε περίπτωση που δε διαπιστωθεί απαρτία στη Γενική Συνέλευση, βάσει καταστατικού, η Γενική Συνέλευση θα γίνει την ίδια ημέρα στον ίδιο χώρο στις 19:00, ανεξάρτητα από τον αριθμό των παρόντων μελών.

Η Γενική Συνέλευση είναι ανοιχτή σε μέλη και φίλους του Συλλόγου. Δικαίωμα ψήφου έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη.

Ανανεώσεις συνδρομών θα γίνονται και στο χώρο της Συνέλευσης.

Κυριακόπουλος: Θα είμαστε προσκεκλημένοι του κόσμου

Για τη σημερινή Γ.Σ. μίλησε στον Βόλος 9.86 και την εκπομπή Clasico και ο έφορος δημοσίων σχέσεων του Α.Σ. Βόλος 1937, Κυριάκος Κυριακόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Μπορώ να πω ότι στη Γενική Συνέλευση προσκεκλημένοι θα είμαστε εμείς από τον κόσμο μας, γιατί ίσως είναι η πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια που έχουμε περισσότερα να παρουσιάσουμε και λιγότερα να υποσχεθούμε. Έχουμε υλοποιήσει αγωνιστικό πλάνο ήδη, έχουν γίνει ανανεώσεις παικτών, έχουμε προσλάβει προπονητή, υπάρχει τεχνικό επιτελείο, κλείσαμε κέντρο για την προετοιμασία, γίνονται μεταγραφές και υπάρχει μεγάλη στηρίξει στην ομάδα.

Ως προσκεκλημένοι λοιπόν θα φέρουμε και τα δώρα μας. Θεωρήστε ότι είναι μία δημιουργική και έξω από τα τετριμμένα συνέλευση. Θα είναι out of the box πολλά πράγματα, θα έχουμε παρουσιάσεις, θα έχουμε αμφίδρομη επικοινωνία και θα υπάρξει μία σημαντική συνέλευση, τόσο για μας που εκπροσωπούμε τον κόσμο και απαραίτητη για τους φιλάθλους μας, που είναι στο πλάι του Ολυμπιακού τόσο καιρό. Αυτή η διοίκηση εκείνο που έχει κύριο μέλημα είναι να είναι ειλικρινής και οι στόχοι οι οποίοι τίθενται να είναι δυνατόν να επιτευχθούν. Πιστεύω, ότι οι πικραμένοι και απογοητευμένοι οπαδοί μας αυτή τη χρονιά δεν θα έχουν τέτοιο θέμα. Βλέπουν, συμμετέχουν και αύριο (σ.σ. σήμερα) θα χειροκροτήσουν τη νέα προσπάθεια. Περιμένω να έχουμε μία μαζικότητα, η οποία θα δώσει χαρά σ’ αυτούς που θα έρθουν και δύναμη στους καινούργιους συντελεστές».