noodles volos banner

Θέλει δύο παίκτες για κάθε θέση ο Ολυμπιακός Β.

Επιθυμία τόσο του νέου προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Περικλή Αμανατίδη, όσο και των ανθρώπων που έχει δίπλα του και που είναι γνώστες του χτισίματος μίας ομάδας, του τεχνικού διευθυντή Θωμά Μακρή και φυσικά του Ευριπίδη Τσιμπανάκου, είναι να έχει δύο παίκτες, ει δυνατόν ισάξιους, για κάθε θέση. Πάνω λοιπόν σ’ αυτό το πλάνο κινούνται άπαντες στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, για να συγκροτήσουν ένα ρόστερ όσο το δυνατόν πιο γεμάτο και με περισσότερες λύσεις.

Υπενθυμίζεται ότι στον Ολυμπιακό Βόλου συμφώνησαν να παραμείνουν οι αμυντικοί μέσοι Στάθης Ρόκας και Κλεβί Κόλα, ο δεξιός μπακ Σάκης Σάββας, οι κεντρικοί αμυντικοί Χρήστος Νόνης και Σεραφείμ Παπαϊωάννου, ο αριστερός μπακ Βαγγέλης Αγγελής, ο μέσος Πέτρος Διβανές, που μπορεί να αγωνιστεί ως οκτάρι, δεκάρι και στα δεξιά της μεσαίας γραμμής, ο επιθετικός χαφ Γρηγόρης Ευθυμιάδης, που θα αγωνιστεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα, ο ακραίος επιθετικός Αντώνης Καμπλιώνης και ο νεαρός στόπερ και αμυντικός μέσος Γιώργος Πατσής.

Η διοίκηση στοχεύει και στην ανανέωση της συνεργασίας με τους Λεωνίδα Χρήστου και Φώτη Καραγκιολίδη, ενώ η πρώτη επαφή με τους αδερφούς Κόκα δεν έφερε το ποθούμενο αποτέλεσμα. Από τη μία ο Δήμος, που ήταν σταθερή αξία στη δεύτερη χρονιά του στον Ολυμπιακό Βόλου και εκτόξευσε τις ποδοσφαιρικές του μετοχές με τις εμφανίσεις, τις οποίες αύξησε κατά 15 σε σχέση με τη σεζόν 2016-17 (από τις 7 πήγε στις 22), είπε στους ανθρώπους της ομάδας ότι επιθυμεί να ανέβει σκαλοπάτι, έχοντας σκοπό να παίξει τουλάχιστον στη Football League. Από την άλλη, ο Ανδρέας θέλει να μείνει, αλλά πρέπει να ξαναμιλήσουν οι δύο πλευρές.

Κατά τα λοιπά πολύ θετικά σχολιάζεται από τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας το γεγονός ότι ο προγραμματισμός δουλεύει στο φουλ και πολύ νωρίς έχει ανακοινωθεί ένας αξιόλογος προπονητής, δέκα ανανεώσεις και το προπονητικό κέντρο, όπου θα πραγματοποιηθεί τα βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Από κει και πέρα άπαντες επιφυλάσσονται και για μεταγραφικές κινήσεις, οι οποίες θα ενθουσιάσουν ακόμη περισσότερους τους ερυθρόλευκους οπαδούς, με ποδοσφαιριστές που θα έχουν και την εμπειρία ανώτερης κατηγορίας. Φυσικά, αναμένεται και η απάντηση για το ΕΑΚ από τον Δήμο Βόλου.