noodles volos banner

Έτοιμος να χρησιμοποιηθεί ο Ιορδανίδης μετά από ένα μήνα

Σε ρυθμούς Κυπέλλου Ερασιτεχνών κινούνται στη Νίκη, αφού την Κυριακή στην Κατερίνη οι κυανόλευκοι θέλουν να κάνουν ένα ακόμη βήμα στη διοργάνωση και να περάσουν στους τέσσερις, αποκλείοντας τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων Ημαθίας.

Τεχνική ηγεσία και παίκτες θέλουν μία ακόμη επιτυχία και μετά απ’ αυτές με Σέλλανα και Αστέρα Ιτέας εκτός έδρας στην παράταση και στα πέναλτι αντίστοιχα. Αυτή τη φορά σ’ ένα ουδέτερο γήπεδο και κόντρα σε μία υποδεέστερη, όπως τη θεωρούν ομάδα (έτσι διαφάνηκε και στις δηλώσεις του διοικητικού ηγέτη της ομάδας, Νίκου Ιμεράι), θα επιδιώξουν να καθαρίσουν την υπόθεση πρόκριση από το 90λεπτο.

 Βέβαια, από τη μεριά της η τεχνική ηγεσία ξέρει ότι η Νίκη είναι το φαβορί, παράλληλα όμως προσπαθεί να κρατήσει σε εγρήγορση τους ποδοσφαιριστές, θυμίζοντάς τους ότι ο κυριακάτικος αντίπαλός τους έχει αποκλείσει στον προηγούμενο γύρο τον τέταρτο του τρίτου ομίλου της Γ’ Εθνικής, Ερμή Αμυνταίου, άσχετα αν αυτός παρατάχθηκε με ελλείψεις, και επομένως χρειάζεται η ανάλογη προσοχή.

Το ευχάριστο είναι ότι οι προπονητές της Νίκης υπολογίζουν στους Γενιτσαρίδη και Ιορδανίδη και θεωρούν βέβαιο ότι θα αγωνιστούν και οι δύο. Η πιο δύσκολη περίπτωση ήταν του δεύτερου, που είχε τραυματιστεί στον ώμο σε προπόνηση την 18η Απριλίου στον ώμο, και υπήρχε κίνδυνος μέχρι και να μπει στο χειρουργείο. Ωστόσο συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του αγώνα με τον Αστέρα Ιτέας στις 9 Μαΐου, αλλά τελικά δεν μπήκε ως αλλαγή, αφού δεν τον ευνόησε η εξέλιξη του ματς, καθώς αντί για το 0-3 έγινε το 2-2. Τώρα, στο τεχνικό τιμ της Νίκης βλέπουν τον παίκτη έτοιμο να τον χρησιμοποιήσουν και όλα δείχνουν ότι θα τον ρίξουν στη μάχη. Έτσι ο ικανός μέσος θα αγωνιστεί εκτός συγκλονιστικού απροόπτου με τον Μέγα Αλέξανδρο για πρώτη φορά μετά το φιλικό με τον Ολυμπιακό Βόλου στις 15 Απριλίου.

Οι δεδομένες απουσίες είναι του τραυματία Τζιώρα, των τιμωρημένων Ντινιωτάκη και Ζιώγα και των Μπάιριτς, Ντόλγκι, Κρστιτς, που έχουν αποχωρήσει, ενώ και ο Παπαδήμας είναι δύσκολο να πάρει άδεια από τον στρατό.

Έτσι λοιπόν, κατά πάσα πιθανότητα την αποστολή της Νίκης θα αποτελούν 17 ποδοσφαιριστές, οι Θεολόγης, Τζήμας, Γενιτσαρίδης, Χρ. Καρτσαμπάς, Κοντοές, Κραγιόπουλος, Σφονδυλιάς, Βέργος, Ιορδανίδης, Αλ. Καρτσαμπάς, Λάιος, Ματθαίου, Μέτσε, Αναστασίου, Βουρδάκης, Σιώμος και Τζάθας.