noodles volos banner

Κάλεσμα για αγορά διαρκείας από τον Γ.Σ. Αλμυρού

Τον κόσμο της ομάδας να ενισχύσει τον Γ.Σ. Αλμυρού με τη αγορά των καρτών διαρκείας αξίας 50 ευρώ καλεί η διοίκηση του συλλόγου. Η ανακοίνωση:
"Mια πόλη, μια ομάδα… Ο Γ.Σ.Αλμυρού έπειτα από την πολύ καλή του παρουσία στο περσινό πρωτάθλημα, ξεκινά τη νέα του προσπάθεια στο Πρωτάθλημα της Α' Ε.Π.Σ.Θ. 2016-17. Για να πετύχει όμως τον φετινό στόχο η ομάδα μας, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την άνοδο στη Γ' εθνική κατηγορία, χρειάζεται εσάς τους φιλάθλους της στο πλευρό της, για να την ενθαρρύνετε με το χειροκρότημα σας. Θα είναι η ζεστή προσφορά του κάθε Αλμυριώτη φιλάθλου προς την ομάδα που τον κάνει περήφανο για όλα αυτά που του προσφέρει. Ποιότητα, ήθος και διαφήμιση του τόπου μας. 
Το Δ.Σ. του Γ.Σ.Αλμυρού, ο προπονητής και οι παίκτες σας καλούν να κλείσετε από τώρα θέση στο γήπεδο Αθ. Ραγάζος με την αγορά καρτών διαρκείας και να στηρίξετε την νέα αυτή προσπάθεια από την 1η μέχρι και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!!!
Τα εισιτήρια κοστίζουν 50 ευρώ και περιλαμβάνουν τα 15 εντός έδρας παιχνίδια που θα δώσει ο Γ.Σ. Αλμυρού για το πρωτάθλημα της Α' ΕΠΣΘ, αλλά και όλους τους αγώνες κυπέλλου που θα διεξαχθούν στην έδρα μας.
Όσοι ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εισιτήρια διαρκείας και να βοηθήσουν με αυτό τον τρόπο την ομάδα του Γ.Σ. Αλμυρού, μπορούν να απευθύνονται στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Γ.Σ. Αλμυρού. Επίσης στο κατάστημα UNIQUE του προέδρου της ομάδας Περπερίδη Δήμου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Αχιλλέως 103 και στο κρεοπωλείο του κυρίου Βούλγαρη Στέλιου, το οποίο βρίσκεται στην οδό Βασ. Κων/νου 160 στον Αλμυρό".