noodles volos banner

Επίσημα ο Νασιακόπουλος στον Γ.Σ. Αλμυρού

ΑΑνακοινώθηκε και επίσημα η απόκτηση του Αχιλλέα Νασιακόπουλου από τον Γ.Σ. Αλμυρού, για την οποία πρώτο το magnesiasports από το Σάββατο σας είχε πληροφορήσει, όπως άλλωστε και για τη μεταγραφή του Ηλία Κωτσιαρίδη στους Αλμυριώτες. Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 

"Η Διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου ποδοσφαιριστή Αχιλλέα Νασιακόπουλου. Ο Αχιλλέας Νασιακόπουλος είναι γεννημένος το 1996, αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στον Αίαντα Λαμίας, είχε ένα μικρό πέρασμα από τη Νίκη Βόλου μετά επέστρεψε στον Αίαντα, απ' όπου αποκτήθηκε από τον Ολυμπιακό Πειραιώς και αγωνίστηκε με την Κ20 της πειραιώτικης ομάδος.

Στη συνέχεια πήγε στην ομάδα του ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, όπου υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και από την επόμενη χρονιά θα αγωνίζεται με την κυανόλευκη φανέλα του Γ.Σ. Αλμυρού. Έτσι μετά τον Ηλία Κωτσιαρίδη η ομάδα μας πραγματοποιεί άλλη μία σημαντική και αξιόλογη προσθήκη που θα την βοηθήσει σημαντικά. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Συλλόγου μας και τον ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας.

Είχε προηγηθεί η επίσημη ανακοίνωση για τον Κωτσιαρίδη: "Η Διοίκηση του Γ.Σ.Αλμυρού ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή Κωτσιαρίδη Ηλία .Ο Κωτσιαρίδης είναι 21 χρόνων, αγωνίζεται στο κέντρο και πρόκειται αναμφίβολα για μια πολύ σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας. Ο νεαρός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Α.Ε. Ποντίων και από τα 17 του μέχρι και πέρυσι αγωνιζόταν με την φανέλα του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας στο πρωτάθλημα της Δ' και Γ' Εθνικής. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του Γ.Σ. Αλμυρού και του ευχόμαστε να είναι υγιής και καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων μας".