noodles volos banner

“Τρέχουν” τα μεταγραφικά τους στην Α.Ε. Διμηνίου

Τα χρονικά περιθώρια, μέχρι την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων, λιγοστεύουν με τους ιθύνοντες της Αθλητικής Ένωσης Διμηνίου να ψάχνουν τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα κλείσουν το φετινό ρόστερ.

 

 

Υπενθυμίζουμε πως η ομάδα του Θωμά Μακρή ξεκίνησε το σχεδιασμό της, στις αρχές του καλοκαιριού, ενόψει της αγωνιστικής σεζόν 2016-17 με αρκετά προβλήματα, καθώς στο σύλλογο υπήρχε μόλις ένα δελτίο, ενώ παράλληλα το Δημοτικό Γήπεδο Διμηνίου αντιμετώπιζε σημαντικά προβλήματα.

Παρ' όλα αυτά, με σωστή δουλειά και οργάνωση, οι ιθύνοντες του συλλόγου κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δύσκολη αποστολή δημιουργίας μιας καινούριας ομάδας, που θα κάνει μία καλή πορεία στην Α' ΕΠΣΘ.

Η προετοιμασία του Διμηνίου συνεχίζεται χωρίς προβλήματα, πλην του Τριανταφύλλου που υπέστη τράβηγμα στον τετρακέφαλο. Ο τεχνικός της ομάδας, κ. Μακρής, χτίζει σταδιακά το αγωνιστικό προφίλ του ρόστερ, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα στημένα, τα οποία “έβαλαν δύσκολα” στους ποδοσφαιριστές του, κατά τη διάρκεια του φιλικού με τον Διαγόρα, πριν μερικές μέρες.

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται, η Α.Ε.Δ. επιθυμεί να πραγματοποιήσει ακόμα ένα φιλικό, δίχως να έχει αποφασιστεί ακόμα ποιος θα είναι ο αντίπαλος. Όσον αφορά τα μεταγραφικά, θεωρείται δεδομένο πως η ομάδα θα αποκτήσει 3-4 ακόμα ποδοσφαιριστές, με τους ιθύνοντες του συλλόγου να έχουν έρθει σε διαπραγματεύσεις με αρκετούς “στόχους”.