noodles volos banner

Ένωση Λεχωνίων Νηλέα-Αργοναύτες 4-2

Νίκη γοήτρου στο φινάλε για την Ένωση Λεχωνίων αφού επικράτησε στο γήπεδό της με 4-2 των Αργοναυτών. Το αξιοπερίεργο είναι πως ήταν η δεύτερη. Η άλλη σημειώθηκε στην πρεμιέρα! Δηλαδή δύο τρίποντα, στην πρώτη και την τελευταία αγωνιστική για το σύλλογο που κατέβηκε φέτος ξανά στο πρωτάθλημα ύστερα από αρκετά χρόνια. Μπορεί να μην απέφυγε την τελευταία θέση, αλλά με αρκετούς νεαρούς παίκτες έβαλε τις βάσεις για καλύτερη πορεία τα επόμενα έτη.

Ο Ντενίς άνοιξε νωρίς το σκορ (10') και ο Δαϊλιάνης ισοφάρισε με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Βαγγέλη Ζάρρα (20'). Ο Κουβαράς πέτυχε τα επόμενα δύο τέρματα των γηπεδούχων, με απευθείας φάουλ και τα δύο, στο 50ό και 60ό λεπτό! Ο σκόρερ -με μεγάλη έφεση στα χτυπήματα φάουλ- είχε τέσσερις εκτελέσεις στο σημερινό ματς. Οι δύο κατέληξαν δίχτυα, η άλλη χτύπησε στο δοκάρι και η άλλη πέρασε ελάχιστα άουτ.
Ο Ραφτόπουλος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 75', μετά από κούρσα και πάσα του Ντενίς, για να διαμορφώσει το τελικό 4-2 στο 80' με προβολή ο Βαγγέλης Ζάρρας.
Η Ένωση Λεχωνίων Νηλέα είχε δύο νίκες, 3 ισοπαλίες και 19 ήττες στο πρωτάθλημα της σεζόν 2015-2016, ενώ ο σύλλογος της Αμαλιάπολης τερμάτισε με 4 νίκες, 6 ισοπαλίες και 14 ήττες.


Συνθέσεις:
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Προίκας, Αϊδινής, Κάτσης (65' Σκόνδρας), Ράπτης, Μεντής, Ντενίς, Στυλιαρογιάννης (35' Κατσιάκης), Μπούρντα (87' Λιάκος), Ραπτόπουλος, Κουβαράς, Ξενάκης.
Αργοναύτες: Κοντογιάννης, Ροδίτης (75' Δαγγούλης), Καλαμάς, Βούλγαρης, Μπαλίου, Καράγγελος, Πριονιστής, Χρ. Ζάρρας, Γ. Δημητρίου, Δαϊλιάνης, Ευάγγ. Κ. Ζάρρας.