noodles volos banner

Μηλιώνης: Αφιερώνω το Κύπελλο στον Τζώρτζη Τσάτσο

Το Κύπελλο του υπερπρωταθλητή της Β’ ΕΠΣΘ ανήκει από την Κυριακή (27/5) στη Δήμητρα Ευξεινούπολης, αφού νίκησε στα πέναλτι με 3-2 μετά το 1-1 του κανονικού αγώνα και της παράτασης την Αγία Άννα.

Αυτό το Κύπελλο ο πρόεδρος της Δήμητρας το αφιέρωσε στον γενικό αρχηγό της ομάδας, Τζώρτζη Τσάτσο, ο οποίος ήταν άϋπνος πριν το μεγάλο παιχνίδι, προκειμένου να ετοιμάσει τα πάντα στην εντέλεια για την αποστολή της ομάδας. Ο Τζώρτζης δεν άντεξε να δει ούτε το πέναλτι του Στεφανή, με το οποίο έγινε το 1-1, ούτε τη διαδικασία των πέναλτι μετά το τέλος της παράτασης, πηγαίνοντας στ’ αποδυτήρια.

Μετά τη νίκη της Δήμητρας επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και πανηγύρισε, κλαίγοντας σαν μικρό παιδί, βγάζοντας όλη την ένταση όχι μόνο από τα τελευταία 24ωρα, που έπρεπε να ασχοληθεί με όλες τις λεπτομέρειες του τελικού (π.χ. τα επετειακά μπλουζάκια, που ήταν δικής του έμπνευσης, τα εισιτήρια του ματς και πολλά άλλα), αλλά και όλης της χρονιάς, αφού πραγματικά θυσίασε αμέτρητες φορές την προσωπική και οικογενειακή του ηρεμία για τη Δήμητρα και δεν υπολόγισε ούτε την ψυχολογική ούτε τη σωματική φθορά.

Η συμπεριφορά του έχει εκπλήξει τους πάντες, αφού είναι κάτι πολύ περισσότερο από γενικός αρχηγός, κι έτσι ανάγκασε τον πρόεδρο της ομάδας, Αντώνη Μηλιώνη, να του αφιερώσει μέσω του Magnesiasports το Κύπελλο του υπερπρωταθλητή. Συγκεκριμένα τόνισε: «Αφιερώνω το Κύπελλο στον Τζώρτζη, γιατί μας έχει κατασυγκινήσει όλους με την αφοσίωση που δείχνει στην ομάδα. Έμεινε άϋπνος πριν τον αγώνα, για να έχει η ομάδα τα πάντα στην εντέλεια. Η παρουσία του ήταν πολύτιμη όλη τη χρονιά».

Μετά απ’ αυτά, αν υπήρχε τίτλος για τον καλύτερο γενικό αρχηγό στα τοπικά πρωταθλήματα, θα τον έπαιρνε με διαφορά ο Τζώρτζης Τσάτσος, που αναμφισβήτητα είναι μία κατηγορία μόνος του και έχει κερδίσει τα κολακευτικά σχόλια και ανθρώπων πολλών ομάδων, ακόμη και από εθνικές κατηγορίες.

Last modified onMonday, 28 May 2018 16:18