noodles volos banner

Δύναμις-Παγασητικός 0-1

Δυνατό ματς στον κακό αγωνιστικό χώρο του βοηθητικού του ΕΑΚ καθώς η ανανεωμένη Δύναμη με τους πολλούς πιτσιρικάδες από την Κ20 του Ολυμπιακού Βόλου προέβαλε αντίσταση στον Παγασητικό. Τελικά, οι παίκτες του συλλόγου των Αλυκών κέρδισαν 0-1 κι έκαναν το καλύτερο δώρο στον προπονητή τους, Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο, ο οποίος σήμερα έχει την ονομαστική του εορτή. Το γκολ σημειώθηκε στο 20ό λεπτό με ανάποδο ψαλιδάκι του Βασίλη Μιχαλόπουλου. Για τη Δύναμη, δεν υπήρξε η λεγόμενη κλασική ευκαιρία, στο δεύτερο μέρος μια καλή αντεπίθεση με τον Μπάσαρι δεν ολοκληρώθηκε, ενώ για τον Παγασητικό, κοντινό σουτ του Μπραχόλη απομάκρυνε αμυντικός στη γραμμή του τέρματος (44'), εναέριο σουτ του Μαγγιώρου χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι (80'), λίγο πιο μετά γκολ του Μαγγιώρου ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ που αμφισβήτησαν οι φιλοξενούμενοι.

Στη φωτογραφία η selfie των νικητών, αφιέρωση στον εορτάζοντα προπονητή τους.

Συνθέσεις:
Δύναμις: Kωτούλας, Τσουκαλάς, Παπαϊωάννου, Παπαεμμανουηλίδης, Καλαμίδας, Πατσής, Μπάσαρι, Χατζησταμάτης, Αγγελής, Ανδρέου (46' Κανάνι), Μαλέρδος.
Παγασητικός: Γ. Μιχαλόπουλος, Μπερτζέμης, Μαρούγκας, Στρούγγης, Ζιώγας, Β. Μιχαλόπουλος, Ρουμπάτης, Λάιος, Μπούρντα (48' λ.τρ. Μαγγιώρος), Μπραχόλη (55' λ.τρ. Ρηγίνος), Ζάνης (70' Δώσσας).