noodles volos banner

Κένταυρος-Ένωση Λεχωνίων Νηλέα 4-3

 

Σε ματς που είχε επτά γκολ, τρία στο πρώτο ημίχρονο και τέσσερα στο δεύτερο, ο Κένταυρος Νοτίου Πηλίου κέρδισε 4-3 την Ένωση Λεχωνίων Νηλέα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής του Νιτσάι στο 19', στο αμέσως επόμενο λεπτό ισοφάρισε ο Κουβαράς με σουτ από το κέντρο (!) και ο ίδιος παίκτης έκανε το 1-2 λίγο πριν βγει το α' 45λεπτο. Από φάουλ του Σέτι έγινε το 2-2 στο 50', με σουτ του Βαγγέλη Γώγου το 3-2 στο 65' και με πλασέ ο Μπογδανίδης το 4-2 στο 75'. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στις καθυστερήσεις με εύστοχο πέναλτι (που δεν υπέδειξε αρχικά ο διαιτητής αλλά το έδωσε ύστερα από τις διαμαρτυρίες) του Κουβαρά που σημείωσε χατ τρικ, ενώ στο 90ό λεπτό αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Μπικοράρος.
Για τον Κένταυρο, δύο ευκαιρίες με τον Μπογδανίδη στο πρώτο ημίχρονο και μία με τον Νιτσάι πριν γίνει το 3-2, δύο χαμένα τετ-α-τετ με τους Μπογδανίδη, Τσιατσιάνη για το πέμπτο τέρμα, ενώ για την Ένωση διαμαρτυτρίες για δύο πέναλτι με το σκορ στο 1-2, φάσεις στα πρώτα λεπτά της αναμέτρ4ησης με τους Μάστορα, Κολλιό και Κουβαρά.

Συνθέσεις:
Κένταυρος: Πότσκα, Πανάρετος, Εκταρίδης (75' Νεγιάννης), Τσιργής, Σέτι, Βαρσαμάς, Νιτσάι (60' Παπαδημητρίου), Ευάγγ. Γώγος, Σαρακατσάνος, Μπογδανίδης, Φ. Γώγος (50' Τσιατσιάνης).
Ένωση Λεχωνίων Νηλέα: Βάλτερ (52' Ρενάτο), Αϊδινής, Κάτσης, Τζούμας, Μεντής, Κολλιός, Ράπτης (52' Ξενάκης), Μπικοράρος, Φιλίππου (70' Ραπτόπουλος), Κουβαράς, Μάστορας.

 

Last modified onSaturday, 19 March 2016 18:35