noodles volos banner

Ο Σαρακηνός νίκησε τον Θησέα με δύο γκολ του 14χρονου Φουρκιώτη

Με δύο γκολ του 14χρονου Μάριου Φουρκιώτη που είχε μπει ως αλλαγή στον αγωνιστικό χώρο, ο Σαρακηνός επιβλήθηκε 3-1 του Θησέα στο ΕΑΚ Βόλου.

Το 0-1 στο 14ο δευτερόλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου με διαγώνιο σουτ του Τσεκούρα μέσα από τη μεγάλη περιοχή, το 1-1 στο 59’ με συρτό σουτ του Γκουγκούδη εκτός περιοχής που χτύπησε στο δεξί κάθετο δοκάρι και πέρασε τη γραμμή του τέρματος (ύστερα από προσπάθεια και πάσα του Καραλόπουλου), το 1-2 στο 80’ όταν ο Ρουκάς έβγαλε ωραία σέντρα και ο Φουρκιώτης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι, προλαβαίνοντας την έξοδο του Μπουργάνη, πέτυχε το πρώτο του τέρμα με τη φανέλα του Σαρακηνού και το 1-3 στο 92’ με κεφαλιά του Φουρκιώτη από κοντά σε σέντρα του Βαΐτση.

Στο πρώτο μέρος καλύτερες ευκαιρίες για τον Θησέα: στο 2ο λεπτό με κεφαλιά του Κόρμπα λίγο πάνω από το οριζόντιο (σε σέντρα του Λιάρου) και στο 16’ με τον Ισά να «τσιμπάει» την μπάλα προ του Βλαχόπουλου αλλά από πλάγια, να την στέλνει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Διπλή φάση για τον Σαρακηνό στο 31’. Ο Καρακώστας από καλή θέση έκανε κακό πλασέ που κόντραρε στον Ακριβούση και μετά, από σέντρα του Βαΐτση, κεφαλιά του Σοάρες έφυγε άουτ.
Στην επανάληψη, στο 54’ από αράουτ του Σούδη, επωφελήθηκε ο Λιάρος αλλά υπό πίεση δεν κατάφερε να τελειώσει καλά τη φάση, ενώ στο 57’ οι «ροσονέρι» είχαν μεγάλη φάση. Ο Τσεκούρας σε τετ-α-τετ νικήθηκε από τον Μπουργάνη και μετά, συρτόσουτ του Τανάγια εκτός περιοχής, απέκρουσε με τα πόδια ο γκολκίπερ. Στο 63’ πλάγιο βολ-πλανέ του Βαΐτση ήταν εντυπωσιακό αλλά τελείως άστοχο, στο 66’ από κόρνερ του Ισά, ο Γιαννούλας είχε κεφαλιά άουτ, ενώ στο 86’ ο Σαρακηνός είχε δοκάρι με σουτ στην κίνηση του Βαΐτση. Στο ριμπάουντ, ο Μαλεσάγκος σούταρε χλυαρά και μπλόκαρε ο πορτιέρε του Θησέα.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου (66’ Μούτος), Σούδης (82’ Μπαρδόκου), Καραλόπουλος, Ισά, Γιαννούλας, Κόρμπας, Λιάρος (58’ Κατσιώτης), Γκουγκούδης.
Σαρακηνός: Βλαχόπουλος, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας, Ράπτης, Ντουκόλης, Τσεκούρας (70’ Φουρκιώτης), Τανάγιας (66’ Μαλεσάγκος), Σοάρες (81’ Παπάζογλου), Καρακώστας, Βαΐτσης.