noodles volos banner

Άρης-Ηρακλής 0-2

Ο Ηρακλής ξεπέρασε το δύσκολο εμπόδιο του Άρη κερδίζοντας 2-0 στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής. Το 0-1 στο 30ό λεπτό. Ο Κοντοβάς εκτέλεσε φάουλ που απέκρουσε ο Κουρίτας στο «παραθυράκι» και στην επαναφορά σκόραρε ο Τσουκάλης με πλασέ από πλάγια θέση. Το δεύτερο τέρμα για τους «κυανόλευκους» στο 58’ με φοβερή κεφαλιά του Μόσιου στο απέναντι «Γ» ύστερα από σέντρα του Νούσια.
Ο Άρης είχε δοκάρι στο 41’με πλασέ του Ακτσιαλή και στη συνέχεια ο Πετρόπουλος δεν μπόρεσε να σκοράρει, στο πρώτο ημίχρονο απείλησε με πέντε σουτ των Πετρόπουλου και Στραβέλα, ενώ στο 30ό λεπτό επικίνδυνο κόρνερ του Ίμπρα πέρασε από όλους ανεκμετάλλευτο. Στην επανάληψη, ο Πετρόπουλος είχε καλό σουτ που απέκρουσε ο Πολυμέρου για να μειώσει. Αναφορικά με τον Ηρακλή, θα μπορούσε να σκοράρει στην επανάληψη όταν Μόσιος και Τσελπής βγήκαν μόνοι τους με τον τερματοφύλακα, ο πρώτος έδωσε στο δεύτερο που σε άδειο τέρμα, αστόχησε. Καλές φάσεις ακόμη με κεφαλιά του Νούσια και σουτ του Βουρδάκη.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκίνης, Γεωργούλας, Τσιαντής (70’ Θεοδοσιάδης), Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος (80’ Γκοτζόπουλος), Στραβέλας (60’ Ταφίλης), Ακτσιαλής, Πετρόπουλος
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο, Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης (75’ Δημητρίου), Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής, Τσουκάλης (80’ Βουρδάκης), Μόσιος (70’ Θάνος).