noodles volos banner

Ο Ηρακλής πήρε το ντέρμπι

Έπιασε κορυφή ο Ηρακλής, κερδίζοντας 2-0 την ΑΕ Διμηνίου στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής. Στο Βασδέκειο, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη ήταν καλύτερη και έφθασε στη δέκατη νίκη της στο πρωτάθλημα σκοράροντας από μία φορά σε κάθε ημίχρονο. Στο 33ο λεπτό, Νούσιας και Μόσιος έπαιξαν το “ένα-δύο”, ο τελευταίος δέχθηκε μαρκάρισμα και η μπάλα έφθασε στον Τσελεπή που από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-0. Στο 68', από προσπάθεια του Μόσιου και πάσα, ο Νούσιας έκανε παράλληλο γύρισμα και ο Τσουκάλης μπροστά στην εστία, δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 2-0.
Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και είχαν αρκετές τελικές προσπάθειες στο πρώτο μέρος, χωρίς τη λεγόμενη κλασική ευκαιρία. Μόσιος και Τσουκάλης απώλεσαν τις καλύτερες περιπτώσεις για να σκοράρουν. Στην επανάληψη, σουτ του Μόσιου στο 60' δεν ανησύχησε τον Κουτσιρίμπα, ενώ στο φινάλε του ματς, ο Βουρδάκης δεν είχε καλό τελείωμα σε τετ-α-τετ. Αναφορικά με την ΑΕ Διμηνίου, που γνώρισε δεύτερη συνεχόμενη ήττα, στο 41' ο Μαστακούλης από καλή θέση δεν έπιασε γεμάτο το σουτ αστοχώντας, ενώ στο ξεκίνημα του β' μέρους, ο Αξιώτης σέντραρε από αριστερά, ο Αραμπατζής έκανε καρφωτή κεφαλιά που χτύπησε πάνω στο σώμα του Κοντοβά κι έφυγε κόρνερ. Προς το τέλος του αγώνα, υπήρξαν δύο διακοπές λόγω αψιμαχιών μεταξύ των ποδοσφαιριστών.
Έτσι, ο Ηρακλής βρέθηκε στην κορυφή ύστερα από ένα γύρο και ο 1ος όμιλος έχει πάρει φωτιά, καθώς στην πρώτη θέση έχουμε πλέον τριπλή ισοβαθμία!

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ντούρο (73' Ασλάνογλου), Κοντοβάς, Σουλιώτης, Μοράλες, Ζαρίφης, Νούσιας, Γκάγκας, Τσελεπής (88' Βουρδάκης), Τσουκάλης (84' Δημητρίου), Μόσιος.
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Στρούγγης (83' Κανδήλας), Χάνος, Τσιγιάννης, Μαυρίδης, Αξιώτης (69' Μίλτος), Φιλατζικιώτης, Ζιώγας, Αραμπατζής, Μαστακούλης (46' Χονδρός).