noodles volos banner

Σκιάθος-Άρης 1-1

Ισοπαλία 1-1 στη Σκιάθο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Άρη Μελισσατίκων. Οι νησιώτες προηγήθηκαν στο 65ο λεπτό μα σουτ του Μυστάκου και οι “κιτρινόμαυροι” ισοφάρισαν στο 80ό με πλασέ του Ταφίλη ύστερα από παράλληλη πάσα του Ασημάκη.
Για την Σκιάθο, ο Γιαουράκης αστόχησε σε τετ-α-τετ στο πρώτο μέρος, ενώ μετά το 1-1 ο Φερετζέλης είχε κεφαλιά στο δοκάρι και ο Γραββάνης κεφαλιά λίγο άουτ. Για τον Άρη, ο Πετρόπουλος στο α' ημίχρονο, και οι Ίμπρα (σουτ λίγο άουτ), Στραβέλας (σουτ πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ) είχαν τις καλύτερες φάσεις. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Σκιάθος παραμένει για 9η αγωνιστική χωρίς ήττα, ενώ ο Άρης έφερε σήμερα την πρώτη του ισοπαλία στο φετινό πρωτάθλημα.

Συνθέσεις:
Σκιάθος: Παπάρας, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Μυστάκου, Βεργίνης (65' Σταμέλος), Γιαουράκης (60' Μανωλιός), Σαρρής, Ν. Μιαρίτης (75' Φερετζέλης).
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα (70' Ασημάκης), Παπαγιαννόπουλος, Στραβέλας (65' Ταφίλης), Ακτσιαλής (90' Κατσαρός), Πετρόπουλος.