noodles volos banner

Σαρακηνός-Αγία Παρασκευή 1-0

Από την άμυνα δόθηκε η λύση στο σκοράρισμα στη σημερινή αναμέτρηση για τον Σαρακηνό. Ο στόπερ Ηλίας Καλαμάτας ήταν αυτός που με κεφαλιά στο 33ο λεπτό σκόραρε και χάρισε το τρίποντο στους “ροσονέρι”. Έτσι, το σύνολο του Κώστα Παπαστεργίου με τη δύσκολη επικράτηση, έπιασε την ΑΕ Διμηνίου στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Τανάγιας είχε σουτ στο 16' από το ύψος της μεγάλης περιοχής που απέκρουσε δύσκολα ο Μαλλιαρός, ενώ στην επανάληψη σουτ του Τσεκούρα στο 65' έφυγε άουτ, λίγο πιο μετά από δική του πάσα, ο Καρακώστας πλάσαρε άστοχα και στο 80' τελική προσπάθεια του Βαΐτση εξουδετέρωσε ο Μαλλιαρός.  Για την Αγία Παρασκευή, ο Κοπάνας είχε την πρώτη μεγάλη φάση στο ματς στο 15ο λεπτό όταν από καλή θέση σούταρε άουτ, στο 55' σουτ του Μαλακασιώτη κόντραρε και πέρασε κόρνερ, ενώ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Φραγκογιάννη στο 20ό λεπτό. Από πλευράς διοίκησης Σαρακηνού, εκφράστηκαν ευχές για ταχεία ανάρρωση στον ποδοσφαιριστή της Αγίας Παρασκευής, Καψάλη ο οποίος αποχώρησε τραυματίας και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συνθέσεις:
Σαρακηνός: Γράντας, Ρουκάς, Ιωάννου, Καλαμάτας, Ράπτης, Ντουκόλης, Κωνσταντάκος (57' λ.τρ. Τσεκούρας), Καρακώστας, Σουάρες (75' Παπάζογλου), Τανάγιας, Βαΐτσης (87' Μαλεσάγκος).
Αγ. Παρασκευή: Μαλλιαρός, Παντελόγλου, Βαν ντε Γουίχε, Καψάλης (40' λ.τρ. Χατζημητροφάνης), Σιγάλας, Παντελόγλου, Μαγγασιανός (56' Κοτσέλος), Παπακώστας (46' Μαρμαρινός), Κοπάνας, Μαλακασιώτης, Φραγκογιάννης.