noodles volos banner

Δάφνη-Πανιώνιος 0-1

 

Σημαντικό τρίποντο για τον Πανιώνιο στη μάχη της παραμονής. Η ομάδα του Νίκου Σκουφογιάννη κέρδισε 1-0 στο ΕΑΚ τη Δάφνη, με σκόρερ τον Καραγιώργο στα πρώτα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου κι ενώ είχε περάσει αλλαγή με την έναρξή του. Στο 56' το γκολ με κοντινή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Μοσχούδη.
Η Δάφνη είχε τις καλύτερες ευκαιρίες με τον Σατελιάν. Λίγο πριν βγει το ημίχρονο, τσίμπησε την μπάλα προ του Καγιάννη αλλά δεν μπόρεσε με δεύτερη προσπάθεια κι έφυγε άουτ, στο 48' νικήθηκε σε τετ-α-τετ, ενώ είχε δεύτερο χαμένο τετ-α-τετ στο 54' που απέκρουσε και πάλι ο αντίπαλος τερματοφύλακας. Τέταρτη φάση για γκολ με τον Σατελιάν στις καθυστερήσεις, όταν ο Αβλουγιάρης σέντραρε και έπιασε κεφαλιά που πέρασε λίγο άουτ. Για τον Πανιώνιο, φάουλ του Μαστροπαναγιώτη στο 44' πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι, στο 52' διπλή ευκαιρία, πρώτα με τον Μοσχούδη κι έπειτα με τον Παπαστεργίου να σουτάρει και αμυντικός να βάζει την κόντρα, ενώ στο 75' προβολή του Καραγιώργου βρήκε σε αντίπαλο και πέρασε κόρνερ.

Συνθέσεις:
Δάφνη: Χατζηβασιλείου, Χιώτης, Tσαντόπουλος, Αβλουγιάρης, Γκιάστας, Τζόντζορας (40' λ.τρ. Μπρισμπέος), Λούκας, Γιούργας (28' Τσατσαρώνης), Δεμίρης, Σατελιάν, Σιαμέτης (75' Ευαγγελός).
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης (57' λ.τρ. Ανγκόλι), Μαστροπαναγιώτης (55' λ.τρ. Φώτου), Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Καλαντζής, Μαστακούλης (55' Καραγιώργος), Μπασδάνης, Μπαρμπούτας, Μοσχούδης, Παπαστεργίου.

 

 

Last modified onSaturday, 20 February 2016 18:28