noodles volos banner

H Σκιάθος έσπασε το αήττητο της ΑΕΔ

Η Σκιάθος έσπασε το αήττητο της ΑΕ Διμηνίου τη φετινή σεζόν στο πρωτάθλημα και μάλιστα με εντυπωσιακό τρόπο, σημειώνοντας τη νίκη της αγωνιστικής. Το 0-1 στο 63ο λεπτό όταν από λάθος γύρισμα του Χάνου προς τον Κουτσιρίμπα, έκλεψε την μπάλα και σκόραρε ο Σκέμπι. Το δεύτερο τέρμα στο 70' με σουτ του Δ. Μιαρίτη που κόντραρε και πήρε ύψος, ενώ οι νησιώτες ολοκλήρωσαν το θριαμβευτικό τους πέρασμα από το Διμήνι με γκολ του Τουρναβίτη, σουτ εκτός μεγάλης περιοχής ένα λεπτό πριν τη λήξη. Για την ΑΕΔ, το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ουσία στις προσπάθειες των παικτών της, στην επανάληψη χάθηκαν δύο σημαντικές ευκαιρίες όσο το ματς ήταν στο 0-0. Πρώτα από σέντρα του Αποστολίδη, ο Ζιώγας πλάσαρε άουτ από το ύψος του πέναλτι και μετά, από μεταβίβαση του Ζάγκα, κεφαλιά του Αξιώτη απέκρουσε ο Νικολαΐδης, με την μπάλα να χτυπάει και στο δοκάρι. Για τη Σκιάθο, δύο φάσεις με τον Σκέμπι στο πρώτο μέρος, στη μία τον πρόλαβε την τελευταία στιγμή και τον ανέκοψε ο Μαυρίδης, στην άλλα έκανε σουτ πάνω από τον γκολκίπερ που πρόλαβε να μαζέψει την μπάλα. Να σημειώσουμε πως ήταν η τέταρτη συνεχόμενη νίκη για τους "κυανόλευκους"!

Συνθέσεις:
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Αποστολίδης, Χονδρός (74' Μίλτος), Χάνος (80' Χρυσικός), Μαυρίδης, Φιλατζικιώτης, Αραμπατζής, Ζιώγας, Κανδήλας (65' Μαστακούλης), Αξιώτης.
Σκιάθος: Νικολαΐδης, Τουρναβίτης, Δ. Μιαρίτης, Μπρέγκου, Γραββάνης, Καμπουρέλης, Σκέμπι, Βεργίνης, Μανωλιός (60' Μυστάκου), Σαρρής (75' Σαρρής), Ν. Μιαρίτης (68' Γιαουράκης).

Last modified onSunday, 14 February 2016 20:35