noodles volos banner

Απόλλων-Σκόπελος 0-1

Με γκολ του Κερμελή στο 94ο λεπτό, η Σκόπελος “δραπέτευσε” με το διπλό από το γήπεδο των Καναλίων, παίρνοντας πολύτιμο τρίποντο. Ο Χισάι έκανε ατομική ενέργεια από τα αριστερά και σέντρα, αμαρκάριστος με κεφαλιά ο Κερμελής σκόραρε στην τελευταία φάση του ματς, απέναντι στην πρώην του ομάδα όπου έπαιξε την περασμένη σεζόν.

Για τον Απόλλωνα, μεγάλες ευκαιρίες στο τελευταίο πεντάλεπτο του α' ημιχρόνου. Ο Τσιουρής είχε δύο σουτ, το ένα κατέληξε λίγο άουτ και το άλλο χτύπησε στο δοκάρι, ενώ κεφαλιά του Πολυχρόνου απέκρουσε ο Ζαρίφης. Στο β' 45λεπτο, οι ίδιοι παίκτες για λογαριασμό των γηπεδούχων είχαν σουτ που δεν βρήκαν στόχο σε τετ-α-τετ, προσπάθεια του Πέτση επίσης με την ίδια κατάληξη.
Για τη Σκόπελο, στο πρώτο ημίχρονο ο Συνοδινός είχε σουτ από καλή θέση άουτ, στην επανάληψη ο ίδιος παίκτης πλάσαρε από ευνοϊκό σημείο πάνω από τα δοκάρια, σε φάση τετ-α-τετ στο 60ό λεπτό που ξεκίνησε με πλαγιοκόπηση του Σκιαθίτη και παράλληλη σέντρα του, ενώ οι νισιώτες διαμαρτυρήθηκαν για σπρώξιμο-πέναλτι στον Χρυσάνθη. Φάουλ του Σκιαθίτη μάζεψε με δεύτερη προσπάθεια ο Μουράβας, ενώ σουτ του Σκιαθίτη πέρασε λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ήταν το 6ο ματς του ΑΟ Σκοπέλου που είχε γκολ στις καθυστερήσεις!!! Οι νησιώτες κέρδισαν στον Πτελεό και σήμερα στα Κανάλια, ενώ πήραν ισοπαλία στην Αγχίαλο με γκολ στις τελευταίες στιγμές των αγώνων, ενώ αντιθέτως έχασαν τρεις φορές στο ...παρά ένα: από τον Απόλλωνα στο ματς του α' γύρου, από τους Μυριδόνες και από τον Αχιλλέα την περασμένη εβδομάδα, όλα αυτά τα ματς στο νησί.

Συνθέσεις:
Απόλλων: Μουράβας, Ψήφος, Φέιζο, Καρπούζας, Παπαπορφυρίου, Παναγιωτάκης (85' Δ. Καλαμίδας), Λαρίσης (70' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Πολυχρόνου (65' Σιφνιώτης)
Σκόπελος: Ζαρίφης, Σκιαθίτης, Τάσιος, Αλεξίου, Τριανταφύλλου, Στ. Χρυσοφός, Π. Χρυσοφός (46' Κερμελής), Παναγιώτου (83' Γκουμάς), Χισάι, Συνοδινός, Χρυσάνθης (63' Αλιράι).