noodles volos banner

Άρης-Θησέας 0-1

Ο Θησέας επιβλήθηκε εκτός έδρας του Άρη και τον προσπέρασε στο βαθμολογικό πίνακα. Το γκολ που έκρινε το ματς ο Καραλόπουλος στο 38ο λεπτό με σουτ εκτός μεγάλης περιοχής κι ενώ λίγο νωρίτερα (στο 30') ο Άρης είχε χαμένο πέναλτι. Το κέρδισε ο Τσίρος, το εκτέλεσε ο Ακτσιαλής στέλνοντας την μπάλα άουτ.
Για τους “κιτρινόμαυρους”, σουτ του Τσίρου απέκρουσε ο Μπουργάνης στο 25', ενώ για τους “πράσινους” δύο δοκάρια, στο 47' με κεφαλιά του Κόρμπα και στο 85' με πλασέ του Γκουγκούδη σε εξαιρετική ατομική ενέργεια έχοντας περάσει τέσσερις αντιπάλους. Στο πρώτο μέρος, οι Κόρμπας, Κατσιώτης είχαν τετ-α-τετ στέλνοντας την μπάλα πάνω στον αντίπαλο γκολκίπερ, στο 28' σουτ του Ισά από πλεονεκτική θέση δεν βρήκε στόχο, στην επανάληψη ο Κόρμπας είχε χαμένη ευκαιρία και τρία τετ-α-τετ ο Προκοπίου στο τελευταίο πεντάλεπτο.

Συνθέσεις:
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς, Γκοτζόπουλος (80' Θεοδοσιάδης), Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος (75' Γκατζούνας), Στραβέλας, Ακτσιαλής (60' Ταφίλης), Πετρόπουλος.
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης, Κουρτέλης, Γαρυφάλλου, Σούδης, Καραλόπουλος, Ισά (90' Σαμαράς), Γιαννούλας, Κόρμπας, Λιάρος (60' Γκουγκούδης), Κατσιώτης (66' Προκοπίου).