noodles volos banner

Πανιώνιος-Ηρακλής 0-0

“Κόλλησε” στο 0-0 ο Ηρακλής με τον Πανιώνιο και έτσι, λίγο πριν το ντέρμπι με την ΑΕΔ, η ομάδα του Γιάννη Φασουράκη είχε απώλεια βαθμών. Στο γήπεδο της Ι.Μ. Δημητριάδος, οι γηπεδούχοι απέσπασαν πολύτιμο βαθμό στην προσπάθειά τους για την παραμονή. Ο Πανιώνιος απείλησε στο πρώτο μέρος με δύο σουτ του Μαστακούλη που έφυγαν άουτ, στην επανάληψη σουτ του Μπαρμπούτα είχε την ίδια κατάληξη, προσπάθεια του Καραγιώργου απέκρουσε ο Πολυμέρου και στο φινάλε διαμαρτυρήθηκαν ζητώντας πέναλτι για μαρκαρίσματα στους Καραγιώργο και Ντούρο. Αναφορικά με τον Ηρακλή, δύο φορές ο Νούσιας στο α' 45λεπτο (τη μία έστειλε την μπάλα πάνω στον Καγιάννη, την άλλη από πλάγια αλλά μνός την έστειλε άουτ), δύο φορές ο Μόσιος στο β' 45λεπτο από τη μικρή περιοχή δεν μπόρεσαν να σκοράρουν σε καλές ευκαιρίες, ενώ στο 90' κεφαλιά του Τσελεπή χωρίς να μαρκάρεται από κοντινή στο τέρμα απόσταση, έφυγε άουτ.

Συνθέσεις:
Πανιώνιος: Καγιάννης, Νικούδης, Μαστροπαναγιώτης, Παπαδόπουλος, Καρακώστας, Μαστακούλης (70' Κωστούλας), Καραγιώργος, Κ. Μπασδάνης, Βαΐτσης (46' Μοσχούδης), Μαρούφ, Πέτσης (54' Μπαρμπούτας).
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου (46' Φέζο), Κοντοβάς, Σουλιώτης (75' Βουρδάκης), Μοράλες, Ντούρο, Νούσιας, Γκάγκας, Ζαρίφης, Θάνος (46' Μόσιος), Τσελεπής.