noodles volos banner

Aγ. Παρασκεύη-Πηλέας 3-0

Αναμενόμενη νίκη για την ομάδα της Αγ. Παρασκευής. Οι γηπεδούχοι είχαν πολλές κλασικές  ευκαιρίες με καλύτερα διαστήματα απόδοσης το πρώτο μισό του α’ ημιχρόνου και το δεύτερο μέρος του β’ ημιχρόνου. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν φιλότιμα, επεδίωξαν να κάνουν το γκολ με αντεπιθέσεις, κάποιες από τις οποίες ήταν επικίνδυνες.
Το 1-0 έγινε στο 39’ με γκολ του Κοπάνα, μετά από ατομική ενέργεια του Μαλακασιώτη από τα δεξιά και σέντρα παράλληλη με το τέρμα, περίπου στο ύψος της μικρής περιοχής. Το 2-0 σημειώθηκε από τον Παπουτσή (75’), μετά από σέντρα από τα αριστερά του Φραγκογιάννη. Αρχικά, η μπάλα βρέθηκε μέσα στα καρέ του Πηλέα κι εκεί οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για χέρι παίκτη της Αγ. Παρασκευής (Κοπάνα), με κάποιους από του αμυνόμενους μάλιστα να σταματούν(!), ωστόσο το παιχνίδι συνεχίστηκε κανονικά, αφού η όποια παράβαση (αν υπήρξε), θεωρήθηκε από τους διαιτητές ως ακούσια. Έτσι η μπάλα έφτασε από τα πόδια του Φραγκογιάννη στον Παπουτσή, που αμαρκάριστος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει με πλασέ.
Στο 78’ μετά από σέντρα του Φραγκογιάννη, ο Κοπάνας έκανε δυνατή κεφαλιά λίγο έξω από την μικρή περιοχή, με την μπάλα να χτυπάει στο δεξί κάθετο δοκάρι. Στο 84’ δεύτερη κίτρινη για τον Βούρο, που άφησε με δέκα παίκτες τους φιλοξενούμενους, ενώ στο 87’ αποχώρησε και ο Καμπέρης (Πηλέας) λόγω τραυματισμού.
Το 3-0 στο 89’. Ακόμη μια ατομική ενέργεια του Μαλακασιώτη από δεξιά, κατέληξε σε σέντρα στο ύψος του πέναλτι, όπου βρισκόταν αφύλακτος ο Κοπάνας. Ο σκόρερ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα  με περίεργο τρόπο, καθώς η πάσα που δέχτηκε του βγήκε προς τα πίσω, ωστόσο με υπερέκταση βρήκε την μπάλα, η οποία πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε ψηλοκρεμαστά πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα καταλήγοντας στα δίχτυα.

ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: Μαλλιαρός, Παντελόγλου, Βαν ντε Γούιχε, Παναγιώτου (66’ Καψάλης), Μαγγασιανός, Κοτσέλος (75’ Μαρμαρινός), Χατζημητροφάνης, Μαλακασιώτης, Παπουτσής, Γιάτσιος (60’ Φραγκογιάννης), Κοπάνας