noodles volos banner

"Καθάρισε" ο Ζιώγας

 

Με δύο γκολ του Δημήτρη Ζιώγα, η ΑΕ Διμηνίου ξεπέρασε το εμπόδιο του Θησέα στο γήπεδο της Αγριάς και διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες της. Το 0-1 στο 60ό λεπτό όταν δόθηκε έμμεσο φάουλ λίγο μέσα στη μεγάλη περιοχή (ο Μπουργάνης έπιασε την μπάλα σε γύρισμα του Σούδη). Ο Αποστολίδης έστρωσε στον Ζιώγα κι αυτός σκόραρε με δυνατό άπιαστο σουτ στο αριστερό παραθυράκι. Το 0-2 στο 87' σε αντεπίθεση για την ΑΕΔ. Ο Ζιώγας έγινε κάτοχος της μπάλας, την έδωσε στον Μίλτο ο οποίος με τη μία πέρασε ωραία ασίστ και ο αρχισκόρερ των “κιτρινόμαυρων” την έστειλε στα δίχτυα αφού πρώτα απέφυγε τον αντίπαλο γκολκίπερ.
Στο πρώτο μέρος ο Κόρμπας μπήκε δύο φορές στην περιοχή με αξιώσεις αλλά δεν ολοκλήρωσε την προσπάθειά του, ενώ το δεύτερο ημίχρονο είχε μόνο τα γκολ και δύο μικροευκαιρίες. Στο 54ο λεπτό, από φάουλ του Χάνου η μπάλα έφθασε στον Μαυρίδη που σούταρε από κοντά, πλάγια όμως και κόντραρε στο πόδι του Σούδη, ενώ στο 67' ο Κατσιώτης από πλάγια θέση στη μεγάλη περιοχή, ολοκλήρωσε την προσπάθειά του με αδύναμο σουτ που δεν ανησύχησε τον Κουτσιρίμπα. Από τον Θησέα εκφράστηκαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Καλατζή.

Συνθέσεις:
Θησέας: Μπουργάνης, Ακριβούσης (85' Μπαρδόκου), Κουρτέλης, Μούτος, Σούδης, Σαμαράς (46' Γιαννούλας), Ισά (76' Μουράτης), Καραλόπουλος, Κόρμπας, Λιάρος, Κατσιώτης.
ΑΕ Διμηνίου: Κουτσιρίμπας, Ζάγκας, Αποστολίδης, Χονδρός (46' Στρούγγης), Χάνος, Μαυρίδης, Αξιώτης, Φιλατζικιώτης, Ζιώγας, Αραμπατζής (84' Μίλτος), Κανδήλας (74' Μαστακούλης).

 

Last modified onSunday, 07 February 2016 13:57