noodles volos banner

Ηρακλής-Δάφνη 4-0

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ηρακλής “καθάρισε” το ματς κόντρα στη Δάφνη. Ο Γιάννης Κοντοβάς άνοιξε το σκορ στο 60ό λεπτό με απευθείας φάουλ κι ...έλυσε τα πόδια των συμπαικτών του. Δέκα λεπτά αργότερα ο Μόσιος σκόραρε με κεφαλιά ύστερα από κόρνερ του Θάνου, ο ίδιος παίκτης το 3-0 με πέναλτι που κέρδισε ο Δημητρίου και το τελικό 4-0 στο 85' με πλασέ του Νούσια μέσα από την μεγάλη περιοχή μετά ασίστ του Δημητρίου.
Για τον Ηρακλή, ο Νούσιας αστόχησε σε δύο τετ-ε-τετ στο πρώτο μέρος και ο Βουρδάκης είχε δύο πολύ καλές ευκαιρίες στην επανάληψη. Η Δάφνη προσπάθησε να απαντήσει μετά το πρώτο γκολ με καλή ευκαιρία που είχε ο Σατελιάν, αλλά στη συνέχεια δεν είχε καλή παρουσία, ενώ στο πρώτο μέρος πάτησε σε αρκετές περιπτώσεις στα αντίπαλα καρέ χωρίς όμως την τελική προσπάθεια.

Συνθέσεις:
Ηρακλής: Πολυμέρου, Ασλάνογλου, Ντούρο, Σουλιώτης, Μοράλες, Φέζο (46' Μόσιος), Νούσιας, Θάνος, Βουρδάκης (73' Δημητρίου), Τσελεπής (80' Μαυρομμάτης), Κοντοβάς.
Δάφνη: Μπαρτζώκας, Τσαντόπουλος (65' Τσατσαρώνης), Νικηφοράκης (84' Φιλοσόγλου), Αβλουγιάρης, Γκιάτσας, Τζόντζορας, Δεμίρης (80' Γιαννακόπουλος), Λούκας, Σιαμέτης, Σατελιάν, Χιώτης.