noodles volos banner

Άθλος-Απόλλων 1-2

 

Με τον Τσιουρή να σκοράρει στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Απόλλων έκαμψε τη σθεναρή αντίσταση του Άθλου και πήρε την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα, τέταρτη μακρυά από τα Κανάλια. Ο Τσιουρής άνοιξε το σκορ στο 5ο λεπτό με σουτ ύστερα από ασίστ του Πέτση, ο Ξηροκώστας ισοφάρισε στο 25' με πλασέ ύσερα από μεταβίβαση του Δήμα και όπως προαναφέραμε, ο αρχισκόρερ του Απόλλωνα χάρισε τη νίκη στο σύνολο του Κώστα Ρέππου στις τελευταίες στιγμές της αναμέτρησης.
Για τον Άθλο, που είχε για ακόμη ένα ματς πολύ καλή παρουσία χωρίς να αποσπάσει θετικό αποτέλεσμα, ο Δήμας βρέθηκε σε καλή θέση στο 35' αλλά δεν τελείωσε τη φάση, προτιμώντας να πασάρει, στην επανάληψη καλά σουτ των Φωτιάδη, Κοντοβά με φάουλ δεν είχαν στόχο, ενώ ο Δήμας έσπασε το οφσάιντ, προχώρησε προς την αντίπαλη περιοχή αλλά πλάσαρε άουτ στην καλύτερη φάση για τους γηπεδούχους.
Για τον Απόλλωνα, ο Τσιουρής αστόχησε σε τετ-α-τετ στο ημίωρο του αγώνα, σουτ του Καρπούζα πιο μετά έφυγε άουτ, ενώ στο β' ημίχρονο ο Πέτσης είχε δοκάρι στο 70', ο Λαρίσης (επανήλθε ύστερα από 2,5 μήνες τραυματισμού) σουτ άουτ στο 75' και δύο κεφαλιές του Τσιουρή πέρασαν δίπλα από το δοκάρι.

Συνθέσεις:
Άθλος: Μέμος, Γιαννακός (65' Δάρας), Τσεκρέζης, Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Φωτιάδης, Μπιρμπίλης (60' λ.τρ. Επίσκοπος), Νικλάου, Ξηροκώστας (70' Ξυνός), Δήμας, Κοντοβάς.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Φώτου, Φέιζο, Καρπούζας, Παπαπορφυρίου (65' Παναγιωτάκης), Ψήφος, Λαρίσης (85' Λιάκος), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Πολυχρόνου (75' Κελεσίδης).

 

Last modified onSaturday, 06 February 2016 18:06