noodles volos banner

Αχιλλέας-Άθλος 2-2

Στις καθυστερήσεις ο Αχιλλέας έσωσε το βαθμό και στέρησε από τον Άθλο την πρώτη του νίκη. Τελικό σκορ 2-2 στο γήπεδο “Απ. Πλασταράς” του Αχιλλείου με όλα τα τέρματα να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Χατζηγεωργίου στο 56ο λεπτό, ο Άθλος πέτυχε την ανατροπή με φάουλ του Κοντοβά στο 67' και πλασέ του Ξηροκώστα από κάθετη πάσα του Καραδήμα στο 75', για να διαμορφώσει το τελικό σκορ ο Σπανός στις καθυστερήσεις με κοντινό πλασέ.
Για τον Αχιλλέα, δύο φάσεις τετ-α-τετ με σουτ άουτ από τον Σπανό και κοντινό πλασέ με την ίδια κατάληξη από τον Έρισον στο πρώτο μέρος, ο τελευταίος είχε μεγάλη χαμένη ευκαιρία στο 60ό λεπτό, ενώ κεφαλιά του Μπεζάτη απέκρουσε ο Μέμος. Για τον Άθλο, ο Σχουλής εξουδετέρωσε κεφαλιά του Νικολάου και ο Ξηροκώστας είχε σουτ άουτ ενώ το σκορ ήταν ισόπαλο χωρίς γκολ, στην επανάληψη ο Δήμας είχε δύο καλές στιγμές να σκοράρει, αστόχησε για το 1-1 και μετά το δεύτερο γκολ της ομάδος του είχε σουτ στην εξωτερική πλευρά των διχτύων.

Συνθέσεις:
Αχιλλέας: Σχουλής, Μαλλιαρός, Διαμάντης (80' Νιφορόπουλος), Γάκας, Χασιώτης, Λάμπος, Τσεκούρας, Έρισον (80' Μόσχος), Χατζηγεωργίου (65' Τσιοκάρας), Σπανός, Μπεζάτης.
Άθλος: Μέμος, Γιαννακός, Τσεκρέζης (75' Νικογιάννης), Δημόπουλος, Κουτρογιάννης, Κουφογιάννης (60' Κοντοβάς), Καραδήμας, Φωτιάδης, Νικολάου, Δήμας, Ξηροκώστας.