noodles volos banner

Μαγνησιακός-Άρης 1-2

Ο Μαγνησιακός ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο χωρίς εντός έδρας νίκη, μετρώντας δύο ήττες, στην 1η και 11η αγωνιστική με το ίδιο σκορ (1-2) και τέσσερις λευκές ισοπαλίες. Σήμερα ήταν η ομάδα του Άρη Μελισσατίκων που “καθάρισε” το ματς από το πρώτο ημίχρονο, με τέρματα που σημείωσαν οι Τσιαντής και Πετρόπουλος. Το 0-1 στο 10ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ, ο έμπειρος μέσος είδε το πρώτο σουτ να αποκρούεται αλλά το άλλο κατάληξε στο “παραθυράκι” και το 0-2 με ατομική ενέργεια κι ωραίο τελείωμα του Πετρόπουλου με σουτ λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή. Οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να αυξήσουν το δείκτη του σκορ χάνοντας μεγάλες ευκαιρίες με τους Ακτσιαλή, Στραβέλα, Ίμπρα, ενώ από την άλλη ο Μαγνησιακός είχε μόνο μία καλή στιγμή όταν ο Κόκκας γύρισε την μπάλα, ο Νιαώτης την “τσίμπησε” αλλά χωρίς στόχο. Στην επανάληψη, σουτ του Κόκκα απέκρουσε ο Κουρίτας χωρίς να μπορέσουν οι Ναιώτης, Καρακίτσιος να επωφεληθούν στη συνέχεια, το 1-2 έγινε με πέναλτι του Κόκκα στο 70' που κέρδισε ο ίδιος, ενώ ο Ίμπρα είχε άλλες δύο καλές φάσεις για την ομάδα των Μελισσατίκων που στο μισό πρωτάθλημα, μετράει έξι νίκες και πέντε ήττες, ούσα ψηλά στο βαθμολογικό πίνακα.

Συνθέσεις:
Μαγνησιακός: Βίτσος, Τσιγαρίδας (46' Τσιγλιφής), Γκέρτσος, Βασιλείου, Προβιάς, Καραλής (46' Κατσαμόρας), Τσιουρέλης, Καρακίτσιος, Νιαώτης (70' Αντωνόπουλος), Κόκκας, Μπάλλας.
Άρης: Κουρίτας, Τσίρος, Μυλωνάς (65' Θεοδοσιάδης), Γκοτζόπουλος, Γεωργούλας, Τσιαντής, Ίμπρα, Παπαγιαννόπουλος (80' Γκατζούνας), Στραβέλας, Ακτσιαλής (85' Νινιζόπουλος), Πετρόπουλος.