noodles volos banner

Αγία Παρασκευή-ΑΕ Διμηνίου 1-1

Η Αγία Παρασκευή φρέναρε την ΑΕ Διμηνίου. Οι πρωτοπόροι προηγήθηκαν αλλά έμειναν στο 1-1 κόντρα στους “ερυθρόλευκους” και έτσι ολοκλήρωσαν τον α' γύρο με εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες, που σημείωσαν στην πρώτη και τελευταία αγωνιστική.

Το σκορ άνοιξε στο 15ο λεπτό από τον Ζιώγα που έφυγε στην πλάτη της άμυνας από ωραία μεταβίβαση του Μαυρίδη και τελείωσε τη φάση με πλασέ πάνω από τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Καλό φάουλ του Χάνου κόντραρε και πέρασε κόρνερ ένα εικοσάλεπτο αργότερα, ενώ στο 38' από προσπάθεια και πάσα του Κοπάνα, ο Αγραφιώτης σούταρε άουτ. Στο τελευταίο πεντάλεπτο του α' ημιχρόνου, η ΑΕΔ έχασε ευκαιρίες δύο φορές με τον Ζιώγα να πλασάρει και τον Μαλλιαρό να μπλοκάρει, ενώ βολέ του Αραμπατζή εξουδετέρωσε και πάλι ο γκολκίπερ των γηπεδούχων.
Στο 60ό λεπτό, ο Κοπάνας είχε σουτ που έφυγε λίγο πάνω από το οριζόντιο, ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Μαλακασιώτη. Η Αγία Παρασκευή κέρδισε πέναλτι στο 68' με τον Μαρμαρινό. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Παντελόγλου ο οποίος στο 71ο λεπτό έστειλε την μπάλα στα δίχτυα πετυχαίνοντας το τέταρτο φετινό του γκολ στο πρωτάθλημα. Λίγο αργότερα, κεφαλιά του Ζιώγα έφυγε ελάχιστα άουτ μετά από φάουλ του Χάνου, ενώ στο 85' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Τσιγιάννης. Στις καθυστερήσεις του αγώνα, καλή φάση με τον νεαρό Σταματόπουλο και σουτ του Μαυρίδη που έφυγε άουτ αφού πρώτα χτύπησε στο δοκάρι, ενώ ο Μαλλιαρός έδιωξε με τις γροθιές φάουλ του Αποστολίδη.

Συνθέσεις:
Αγ. Παρασκευή: Μαλλιαρός, Λούμπαρδος, Βαν ντε Γουίχε, Παντελόγλου, Σιγάλας, Ντάκος, Φραγκογιάννης, Αγραφιώτης (51' Κοτσέλος), Κοπάνας, Μαρμαρινός (75' Καψάλης), Παπακώστας (51' Μαλακασιώτης).
ΑΕ Διμηνίου: Κουτισρίμπας, Ζάγκας, Στρούγγης (82' Σταματόπουλος), Χονδρός (55' Φιλατζικιώτης), Τσιγιάννης, Χάνος, Μαυρίδης, Αξιώτης (75' Μαστακούλης), Αραμπατζής, Αποστολίδης, Ζιώγας.