noodles volos banner

Γ.Σ. Αλμυρού- Απόλλων Καναλίων 2-1

Ο Γ.Σ. Αλμυρού μπορεί να κέρδισε ίσως πιο εύκολα απ ότι δείχνει το τελικό 2-1 τον Απόλλωνα Καναλίων, παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά στην έδρα του αήττητου και πρωτοπόρου Γ.Σ. Αλμυρού. Οι ποδοσφαιριστές του Απόλλωνα δεν κλείστηκαν στα καρέ τους, πίεσαν ψηλά δημιουργώντας αρκετά προβλήματα στην ανάπτυξη του Αλμυρού.

Στον επιθετικό τομέα βέβαια συνάντησαν δυσκολίες. Παρότι έφτασαν αρκετές φορές έξω από τα καρέ του Γ.Σ. Αλμυρού υστέρησαν στην τελική  πάσα. Σε δυο περιπτώσεις πάντως το συγκρότημα του Κώστα Ρέππου έγινε απειλητικό με τους Γ. Καλαμίδα και Τσιούρη στο πρώτο ημίχρονο να μην βρίσκουν στόχο.
Το 1-0 έγινε όταν ο Κρανάς, μόλις στο 6ο λεπτό, έκανε ωραία ενέργεια από δεξιά κι άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Λευτέρη Καλογήρου. Το γκολ αυτό έδωσε πέρα από το σκορ το προβάδισμα και στην ψυχολογία των γηπεδούχων.  Στο 30' ο Παναγιώτης Βούλγαρης μέσα από την μικρή περιοχή σούταρε με την μπάλα να περνά μόλις άουτ. Στο 68' ο Κοντοβάς έπιασε το σουτ από πλεονεκτική θέση αλλά αστόχησε και ένα λεπτό αργότερα, ο Αντζούρης με μια “φωτοβολίδα” από τα 25 μέτρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για να γίνει έτσι το 2-0. Ο Γ.Σ. Αλμυρού συνέχιζε να είναι καλύτερος αν και συνάντησε σθεναρή αντίσταση από τον Απόλλωνα Καναλίων. Ο Χειλάς για τους γηπεδούχους στο 75' θα χάσει μοναδική ευκαιρία  από θέση τετ α τετ, ενώ στο 78' σε ωραία ατομική ενέργεια του Μπίνα, ο τερματοφύλακας του Απόλλωνα έδιωξε δύσκολα σε κόρνερ. Γενικότερα έγινε ένα δυνατό και καθαρό παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να μην τα παρατούν παρά το 2-0 του 69ου λεπτού.  Το γκολ της μείωσης του σκορ, ήταν το πρώτο που δέχεται η ομάδα του Αλμυρού, στο φετινό πρωτάθλημα και μάλιστα από στημένη φάση, στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων. Στην απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πέτση, η μπάλα κατέληξε στο “γάμα” της εστίας.

Οι συνθέσεις:
Γ.Σ. Αλμυρού: Πλακαρός, Φαράντος, Ράπτης, Σπύρου, Κυριάκος, Τσιάτσιος, Κρανάς (68΄ Μπίνας), Μαλισσόβας, Αντζούρης (74' Παυλίδης), Παν. Βούλγαρης (58' Χειλάς), Κοντοβάς.
Απόλλων Καναλίων: Μουράβας, Κελεσίδης (80' Παπαπορφυρίου), Φέιζο, Καρπούζας, Φώτου, Ψήφος, Γ. Καλαμίδας (65' Πολυχρόνου), Βασιλείου, Τσιουρής, Πέτσης, Ζάνης (75’ Παπακώστας).

Last modified onSunday, 17 January 2016 19:17