noodles volos banner

Διαγόρας-ΕΜΑ 2-1

Ακόμη μία νίκη για τον Διαγόρα, η έβδομη σε εννιά αγωνιστικές. Η ομάδα του Στεφανοβικείου επιβλήθηκε 2-1 της Ένωσης Μικροθηβών Αϊδινίου. Το 1-0 στο 26ο λεπτό με πλασέ του Κάρρου, ύστερα από κεφαλιά-πάσα του Γιώργη σε φάουλ του Κουντούρη και το 2-0 στο 65' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του έμπειρου και καταξιωμένου μέσου, Παναγιώτη Κουντούρη. Η μείωση του σκορ στο 87' με ωραίο τέρμα του Γιώργου Αναγνώστου, ατομική προσπάθεια και τελείωμα με πλασέ από πλάγια.
Για τον Διαγόρα, δύο δοκάρια στο 60ό λεπτό σε σουτ του Ρενάτο και 86ο σε κεφαλιά του Ντόντου, αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα για τον Δίπλαρη στο 85'. Δύο χαμένες ευκαιρίες σε τετ-α-τετ από τον Γκοντόλο στο 40ό και 42ο λεπτό, άστοχο σουτ του Κάρρου από τη μικρή περιοχή και φάση με τον Πρασσά στο πρώτο μέρος, δύο ευκαιρίες με τον Κάρρο στην επανάληψη.
Για την ΕΜΑ, στο πρώτο δεκάλεπτο πλασέ του Καραβά από τη μικρή περιοχή πάνω στον τερματοφύλακα και κεφαλιά του Βέτσικα άουτ, στο 60' σουτ του Καπέσιου από καλή θέση λίγο άουτ και στο 75' γκολ του Καρατζόγλου ακυρώθηκε για φάουλ του παίκτη που του έκανε την πάσα.
Από τον Διαγόρα, διοίκηση, τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αφιερώνουν τη σημερινή νίκη στον άτυχο Γιώργο Καπούλα, ο οποίος εγχειρίστηκε το Σάββατο σε κλινική της Λάρισας, έχοντας υποστεί σοβαρό τραυματισμό στο πόδι σε φιλικό στο ξεκίνημα του έτους. “Περαστικά και σύντομα να επιστρέψει υγιής στους δικούς του ανθρώπους και την ομάδα” αναφέρθηκε χαρακτηριστικά.

Συνθέσεις:
Διαγόρας: Ξανθάς, Λουφόπουλος, Γαλογαύρος, Πρασσάς, Χολέβας, Καρατζιώλης (70' Διπλάρης), Καραμαναλής, Κουντούρης, Κάρρος, Γιώργης (46' Ρενάτο), Γκοντόλος (75' Ντόντος)
Ένωση Μικροθηβών Αϊδινίου: Ζαγκαβιέρος, Θ. Βαλκανιώτης, Λανάι, Μάμο, Σκοτεινός, Καραβάς (60' Αθ. Βαλκανιώτης), Καρατζόγλου, Ρεφουγιάττι (50' Γκαμάλιας), Βέτσικας (40' Διαμαντένιας), Αναγνώστου, Καπέσιος.