noodles volos banner

Αίας-Πρωτεσίλαος 2-2

Δύο γκολ έβαλε ο Πρωτεσίλαος, δύο γκολ έφαγε, αλλά είχε και δύο σοβαρούς τραυματισμούς που επισκίασαν το αγωνιστικό κομμάτι. Ο Χασιώτης μετέβη στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και του έγιναν επτά ράμματα σε μύτη και το φρύδι, ενώ ο Μαρικλέν υπέστη κάταγμα στη μύτη. Πήγε στο Κέντρο Υγείας, μετά στο Νοσοκομείο του Βόλου κι από εκεί έφυγε για το Πανεπιστημιακό της Λάρισας για να κάνει αξονική ώστε να διαπιστωθεί εάν έχει χτύπημα στο κεφάλι.

Το 1-0 στο 15ο λεπτό από τον Κατσαβριά, το 1-1 στο 35ο με πλασέ του Τσιλαφάκη από τη μικρή περιοχή, το 2-1 με σουτ του Μπιρτσάι και το τελικό 2-2 στο 87ο όταν ο Τσιλαφάκης πέρασε δύο αμυντικούς και ολοκλήρωσε ιδανικά την προσπάθειά του. Για τον Αίαντα, δοκάρι με τον Κωστούλα στο 25', ακυρωθέν τέρμα με τον Κατσαβριά στο β' ημίχρονο. Για τον Πρωτεσίλαο, χαμένες φάσεις τετ-α-τετ στο 5' και 50' με τον Τσιλαφάκη, στο 28' με τον Παπαδόπουλο που έβγαλε ο Λαγός,
Ο Μιχάλης Ανδρωνάς ευχήθηκε στους δύο παίκτες της ομάδος του “περαστικά και υγιείς γρήγορα ξανά μαζί κοντά μας”.

Συνθέσεις:
Αίας: Λαγός , Παπανικολόπουλος, Χουλιαράς (62’ Κοτσανίτης), Καλοδήμος, Κωστούλας, Κοντογιωργάκης, Μπιρτσάι, Κωστούλας, Κατσαβριάς, Μαλλιαρός, Μπούρας.
Πρωτεσίλαος: Μάνος, Χασιώτης (59' λ.τρ. Χριστέλος), Μιχόπουλος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Τσιλαφάκης, Χρ. Παναγιώτου (70' Θ. Κόρκος), Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν (55' λ.τρ. Σούσκο).